A gabriell terhességi teszt megbízható?
Figyelt kérdés
2015. júl. 23. 14:23
1/10 anonim válasza:
Igen. Miért is? Esetleg pozitív lett?
2/10 A kérdező kommentje:
Még csak eztán fogom használni. Csak kíváncsi voltam hogy a gabriell jó vagy vegyek más fajtát
2015. júl. 23. 14:26
3/10 anonim válasza:
Igen, nekem nemvárt előtt két nappal kimutatta, nagyon halvány volt de egyértelműen ott volt a második csík is.
4/10 A kérdező kommentje:
Uhha nekem még nincs itt az ideje remélem csak egy csík lesz. Köszönöm a válaszodat
2015. júl. 23. 14:31
5/10 anonim válasza:
Minden teszt jó. Téves pozitív eszméletlen ritka. Ami nem felelne meg az elvárásoknak, piacon sem lehetne. Az, hogy nem megfelelően használják néha, és ad fals eredményt, az nem a teszt hibája. Pl. 4 nappal mensi előtt nem kell 25-s érzékenységű tesztet csinálni, mert terhesség ellenére negatív lesz, értelemszerűen. Megfelelő időben, megfelelő módon elkészített teszt a valóságot fogja mutatni.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Egyre jobban rettegek az eredménytől.
2015. júl. 23. 14:44
7/10 anonim válasza:
megfelelő védekezés mellett nem kell félni a teszt eredményétől. ha meg baleset történt tudsz iratni esemény utánit!
Minden teszt jó, ha nem túl korán van elvégezve, ha terhes vagy mindegyik pozitív lesz ha nem akkor egyiksem.
8/10 anonim válasza:
Két nap késés után délutáni vizeletből nagyon erős pozitívat mutatott, azóta a 34. hetet tapossuk. :) Én ezen egy alkalommal használtam, egyértelmű és valós eredményt adott.
9/10 anonim válasza:
Nekem a nemvárt után egy nappal pozitív volt. Most vagyok 7+4 napos. :)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és gratulálok a kismamáknak :)
2015. júl. 25. 01:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!