Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mihez kezdjek ha azok a...

Mihez kezdjek ha azok a vágyak nem csillapodnak?

Figyelt kérdés
Amióta babát várok a párom egyre kevesebbet foglalkozik úgy velem, és sokszor úgy érzem megőrülök. Néha összebújunk ami jól esik, de sokszor a saját kezembe kell vennem a dolgokat. 28 hetes vagyok, ezek a vágyak végig elkísérnek, csak csillapodni fog?

2016. márc. 2. 12:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Most a szexről van szó "azok a vágyak" alatt?:) Mondhatod, hogy szex, az nem csúnya szó.:)

Van egy olyan jelenség, hogy Madonna-szindróma. Ez azt jelenti, hogy a nagy hasad, vagy csak a terhességed ténye miatt a férjed már anyaként tekint rád, nem annyira nőként. Erről érdemes lenne vele beszélgetned, elmondani neki, hogy te ugyanolyan nő vagy és nagyon vágysz az együttlétre vele.

A férjem kíván engem, de én próbáltam kicsit segíteni a dolgokon. Pl. sokat mutatkozom előtte meztelen, pl. előtte öltözöm fel, vetkőzöm le, úgy fürdök, hogy ő is ott van. Fontos, hogy lássa, ahogyan változik a tested és hozzá tudjon szokni, ne csak szex előtt/közben lásson téged meztelenül.

Persze, ha nem tudjátok megbeszélni, az nagyon rossz, mert kommunikációs probléma a kapcsolatban. Próbáltál már vele beszélgetni az érzéseiről, félelmeiről? Vannak férfiak, akik pl. valamiért azt hiszik, hogy ezzel a magzatnak kárt okoznak, vagy már olyat is olvastam, hogy bökdösik a fejét szerintük...

Az eredeti kérdésre felelve, nálam nem múlna el, mi még mindig 1-2 naponta együtt vagyunk, de mi amúgy is aktívak vagyunk és meg tudjuk beszélni, ha problémánk van.

38hkm

2016. márc. 2. 12:16
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Szia! sajnos én is ebben a cipőben járok 21 hetes vagyok 2. baba, és mióta tudjuk h terhes vagyok azóta 1x! voltunk együtt,de az elsőnél is ugyan ez volt, bár nem ilyen durván....! Szerintem valamilyen szinten érthető a reakció,én nem is erőltetem! A vágy nálam nem csillapodott,az elsőnél sem, és most is ugyan úgy kívánom addig míg neki nem állunk, de közben már a tudat h neki nem olyan jó teljesen lelomboz! :/ az 1. baba születése után egyből vissza álltunk, előtte félbe szakadt tempóhoz, és minden ment tovább mintha mi sem történt volna! Remélem ez majd most is így lesz! :)
2016. márc. 2. 14:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Vigyél neki egy biológia könyvet és magyarázd el, hogy nem fog benézni a farka a babához meg stb. Sok férfi, talán hihetetlen, de el sem tudja képzelni mik vannak ott bent.
2016. márc. 2. 14:13
 4/12 A kérdező kommentje:

Első

Naponta látjuk egymást, együtt öltözünk át, tusolunk, mondjuk most már nem egyszerre mert nem férünk el, de sokat látjuk egymást.

Beszélgettünk is a dologról, és elmondta hogy amiért meghíztam így már nem lát olyan vonzónak. (nagyon fájt ez a kijelentése) És várja már nagyon hogy visszatérjen a régi alakom.

----

Farfekvéses a baba, szóval... Amúgy tudja mi hol van... nagyjából. Néha már az tök jó, amikor a picim a méhszájamat rugdossa. Pont arra vannak a lábai.

2016. márc. 2. 15:31
 5/12 anonim ***** válasza:
41%
Mennyit szedtél fel eddig? Mert ezután fog csak még jönni, nem?
2016. márc. 2. 18:50
 6/12 anonim ***** válasza:

"elmondta hogy amiért meghíztam így már nem lát olyan vonzónak. (nagyon fájt ez a kijelentése) És várja már nagyon hogy visszatérjen a régi alakom."

ja...hát így máris más a leányzó fekvése. megkérdezném, hogy oké, én kihordom a gyerekünket, de azt, ahogyan ő kinéz, mivel magyarázza? amúgy véletlenül azt írtad rá, hogy a párod, pedig csak együtt éltek, nem pedig a párod...:/

2016. márc. 2. 18:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom...nagyon sajnállak, hogy olyan ember a párod, hogy csak a külsőségek számítanak neki. Az én férjem még akkor is kívánatosnak látott, amikor hatalmas hasam volt harminc valahány hetesen és plusz 8 kiló volt rajtam. Még ős vígasztalt, amikor ronda tehénnek láttam magam.Akkor is állította, hogy szerinte gyönyörű vagyok...Mert szeret. Persze szülés után visszanyertem az alakomat, de most, 56 kilósan is ugyanúgy szépnek lát, mint 64 kilóval és nagy hassal...
2016. márc. 2. 19:08
 8/12 anonim ***** válasza:
21%

Legalább őszinte volt a párod.

Igaz nem túl tapintatos.

Szerintem állapotosan is lehet a külsődre vigyázni,tornázni.

Hány kg-ot szedtél fel eddig?

2016. márc. 2. 19:14
 9/12 anonim ***** válasza:
30%

Olyan érdekes, hogy ha egy férfi mondja, hogy túl sokat szedett fel és már nem kívánja, akkor mindenki ki van akadva, hogy milyen szemét az a férfi, de mikor mondjuk valaki beírja, hogy ő a terhessége alatt 60 kilósról 90 kilósra hízott fel, akkor meg a nők egymás között megjegyezhetik, hogy az bizony sok, azt nem indokolja a terhesség, és hát mondjuk ki GÁZ és nem egészséges és a babának sem jó. Azért ne indokoljuk már azzal, hogy "én bezzeg kihordom a gyerekünket" ha valaki tankhajó méretűre hízik, mert az se nem szükséges, se nem tesz jót.

Nem csak a Rubint Réka féle fitness kismamák meg a bálnák léteznek van köztük egy rakás átlagos nő is, aki csak annyit szed fel, amennyi indokolt, nem pedig szétterjed minden irányba "terhes vagyok, ez normális és így is szeress felkiáltással"

Én se örülnék neki, ha férjem 80 kilósból 120 kilósba váltana és úgy akarna rámmászni, mert nem tetszene akkor sem, ha a férjem az, akit amúgy szeretek.

2016. márc. 2. 19:30
 10/12 A kérdező kommentje:

Mivel magas vagyok így nem olyan tragikus a dolog, de akkor is van rajtam felesleg.

177 magas vagyok és a terhességem alatt eddig 8 kb jött fel rám. De legalább a melleim 3x akkorák mint voltak. És sajnos egy alatt erősebb testalkatról indultam.

Tavasszal - nyáron betegség és műtét miatt 83 kilóra fogytam, annál soványabb sose voltam.

2016. márc. 2. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!