90 kg körüli kismamák, ti mennyit híztatok? 0
Úgy olvastam több helyen is, hogy akin van több felesleg, az nem hízik annyit. Én 92kg-val kezdtem, most 88-88,5 vagyok (10. hét). Szerintetek megúszom a végéig 2 számjegyű súllyal? Van esélyem nem sokat hízni?
Pajzsmirigy probléma miatt híztam meg, de már szedek rá gyógyszert
160cm/25N
94 voltam terhesség elõtt, lefogytam a hányàstól 86-ra. Terhességet 97kg-val fejeztem be. Szülés után 89 lettem mikor hazamentem, majd 82 lettem rà 5 napra. Azóta változatlan, pedig szoptatok. Hasam lement. Vagyis ugyanolyan "nagy" mint terhesség elõtt, csak màs a formája, nem feszes.
3 hós kisbaba anyukàja
92 és 97 kilóval estem teherbe 170 centis vagyok mind a két terhesség alatt 5 kilót híztam.
Szülés után 8 és 10 kilóval voltam könnyebb az induló sulyomhoz képest.
Hát,ezt előre nem lehet megmondani,maximum reménykedni benne.😃
Saját paramétereim: 35 hetes terhesség,173 cm magas vagyok,jelenleg 93 kg.Eddig 10 kilót híztam,arányosan eloszlott időben,minden hónapban a "megengedett", normál tartományon belül maradt a gyarapodás.De... az utóbbi két hétben két kiló jött fel,most meg csodálkozom keresztbe ☺😢 Szóval látod,ahány anyuka,annyi féle lehetőség.Bosszantó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!