Duci kismamák, anyukák! Hány kilósan estetek teherbe mennyit híztatok/fogytatok a végére/eddig?
74 kg es 169 cm-rol indulram.
Most 76,5-nel tartok a 23.heten.
Elso terhesseget 68-rol indirottam es 84-gyel fejeztem be. Visszafogytam 70 kg-ra szoptatas alatt majd hiztam ett a 4 kg-ot amivel most pluszban inditottam.
szules utan fel evvel most biztosan tornazni es dietazni fogok mert sajnos a combom es a fenekem durva lett.
20 kgot fogytam de nem az alkatom miatt hanem a 8 hónapnyi rosszullétek miatt és a végén feljött vizesedéssel 17 kg.
Szülés után 3 nappal -14 kg.
Sok duci lány nagyon sokat hízik sztem ahogy látom nekem összejött mert 90 kg helyett most 75 vagyok és tartom egy éve.
Duci éppen nem vagyok de 167 centimhez a 65 nem éppen az ideális súly, 61 kiló lettem 9 hetes koromra.
24 hetesen újra 65, most 28 hetesen 66. Szóval a természetnek már az én induló súlyom is soknak bizonyult, éppen van is felesleg bőven.
165 cm vagyok. Elsőt 103al kezdtem 113al fejeztem be.
Másodikat 113al kezdtem és 110el fejeztem be.
Én mondjuk inkább kövérnek mondanám magam mint ducinak :( de most belevágok a diétába nem is szeretnénk több babát, borzasztóan 3rzem magam ilyen kövéren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!