Normális, hogy ingadozik a súlyom?
Figyelt kérdés
A három nappal ezelőtt mérthez több, mint fél kilóval kevesebb, és már máskor is tapasztaltam ilyet. 1-2 kiló felugrik, aztán fél-1 kiló lemegy. Mitől lehet ez?2008. szept. 20. 10:27
1/3 anonim válasza:
Próbálj meg minden nap ugyanabban az időban mérekezni úgy hogy előtte nem ettél és nem ittál semmit.Lehet attól van hogy pl akkor többet ittál vagy ettél.
2/3 anonim válasza:
A puffadás is közrejátszhat. Nekem is volt olyan, hogy másnap fél kilóval többet mértem, nem értettem a dolgot, aztán a következő nap megint eltűnt az a fél kiló.
Mindig reggel mérem magam, ruha nélkül.
19 hetes kismama
3/3 anonim válasza:
normális, mnit ahogy nem terheseknál is kaik maugy nem fogyóznak stb...
volt osztálytársam nemhogy nem hízott, de laig ovlt hasa, és szülés előtt meg után is soványabb lettm int ovlt, nyúzott
csak nanyival volt nehezebb amennyit a magzat a méhlepény meg a magzatvíz nyomott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!