Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális dolog az, ha 1 lány...

Normális dolog az, ha 1 lány vagy egy nő, nem akar rendelenes beteg babát, csak egészségeset, meg nem szül olyan férfinak aki rendelleneséggel született?

Figyelt kérdés
2016. febr. 29. 16:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

De mi a pasija baja?

Örökletes?

2016. febr. 29. 19:42
 12/23 anonim ***** válasza:

nekem van egy ismerösöm aki a második beteg babàt szülte idö elött beteg embertöl. bàrmelyik bàrmikor meghallhat. 100% volt hogy öröklik az apa betegségét de az nem tudhato hogy mikor okoz problémát. de a családban a férfiak 40 évet sem élik meg. valami a szivükkel van öröklödö vagy keringéssel nem tudom pontosan. a hideg kiràzptt mikor megtudtam. A nagyobbik fiu sincs két éve és egyszerar volt egy rohama. Ök tudják. De én nem vàllaltam volna be. Beteg de " életképes " gyerek nevelése màs téma. De ez függ a betegségtöl is. Én abortusz ellenes vagyok. De annak nem látom értelmét hogy vilàgra hozzak egy olyan gyereket aki napokon belül meghalna. Miért szenvedjen? És mi leaz azokkal a beteg gyerekekkel akiknek màr nincsenek hozzàtarzozoi? Örök életére segitségre ellàtàsra szorulva milyen élet az?

De egy élhetöbb betegség màs tészta,mert van olyan ahol tud értékes ÉLETET ÉLNi az a gyerek ott igen ,bevállalnàm.

2016. febr. 29. 19:47
 13/23 anonim ***** válasza:
Milyen típusú rendellenesség? Erre még nem válaszoltál.
2016. febr. 29. 19:59
 14/23 A kérdező kommentje:
férfi családjában ilyen eset nincs. pl:.szívzörej,szívsövény hiány,down kor,fogyatékosság,különböző kórok
2016. febr. 29. 20:00
 15/23 anonim ***** válasza:
A szívzörejt ilyen betegségekhez hasonlítani jó nagy marhaság! Ég és föld a kettő!
2016. febr. 29. 21:23
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Most ezek vannak, vagy ezek nincsenek? Nem értem.

Sose fog kiderülni, hogy konkrétan mi a gond :D

2016. márc. 1. 08:52
 17/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,mindenkinek ment a zöld kéz. Rendelleneségbe az összes létező betegségbe születhet az ember. lány azért nem szül gyereket,a rendellenes férfinak mert fél,hogy a baba is beteg lenne,mint az apa.
2016. márc. 1. 12:38
 18/23 anonim ***** válasza:
17: ez érthető, ha örökölhető a párja baja.
2016. márc. 1. 12:47
 19/23 anonim ***** válasza:
teljesen jogos,és felelösségteljes döntésnek tartom. Inkàbb mint megtudni hogy beteg majd abortàlni...
2016. márc. 2. 15:49
 20/23 anonim ***** válasza:
erre vannak a megelőző genetikai vizsgálatok hogy valyon örökletes a betegség vagy sem,esetleg csak fiu vagy csak lány örökölheti....
2016. máj. 23. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!