Valaki megnyugtatna, légyszi? Afp értékem 0,57 MOM! Sírhatnékom van!
Figyelt kérdés
Most kaptam meg az eredményt, mom 0,57, a másik érték 23,9 ng/ml. A vérvétel az utolsó mensi szerint pontosan a 16. hét reggelén vették le. 2-3 hete voltam uh-on, akkor a doki azt mondta, hogy kb. 1 héttel kisebb, de nem kell aggódnom! Most már igen? NT rendben volt a 12. heti uh-on. Félek!2010. ápr. 1. 09:28
11/16 A kérdező kommentje:
Most volt a genetikai uh-om, kicsit megnyugtattak, de teljesen csak akkor leszek nyugodt, megszületik és azt mondják egészséges. Nem talált semmi eltérést, azt mondta a méretei pont akkorák, amekkorának lennie kell (BDP: 40,8, AC:119,3, FL:25,4 mm)és azt mondta, hogy egy amniocentézis kockázata nagyobb, mint annak a kockázata, hogy baj lenne.
Nektek milyenek voltak a méretek?
2010. ápr. 1. 14:06
12/16 anonim válasza:
10:35-ös vagyok. Nekem a BPD 42 mm a Femur pedig 27 mm. A másik érték nincs a papíromon. Ez 18 hetes és 1 napos. Szerintem a tiéd is jó! Remélem már megnyugodtál kicsit.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már egy kicsit nyugodtabb vagyok, de még nem az igazi!
2010. ápr. 1. 15:08
14/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Nem igazán értem, hogy miért félsz.Mindkét eredmény jó!!! Az AFP 2,5 és 80 között, azt hiszem. A lényeg, hogy benne vagy. A mom is jó. Nekem 36,5 az afp és 0,2. valamennyi a mom. Most sajnos nem tudom megnézni. Az orvosom azt mondta, hogy tökéletes.. Ha rákeresel az afp kérdésekre ott pontosan megtalálod...Nyugodj meg! 20 hetes kismama
15/16 anonim válasza:
Szia! Utolsó vagyok!Lehet, hogy nem jól értelmezem a kérdésedet... Az afp-d jó és a mom miatt aggódsz???
16/16 A kérdező kommentje:
Igen a MOM értékemre mondták, hogy kicsit alacsony, mert az alsó határ 0,7. De hallottam, hogy valahol 0,5. És mikor megkaptam a papírt a védőnő egyből rám ijesztett! :( nagyon féltem a kicsit...
2010. ápr. 2. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!