Elkezdhetem már szedni?
Figyelt kérdés
Pár db halvány pozitív tesztem van amik erősödnek.Szeretném elkezdeni a Femibion 800-at,de nem tudom,hogy elkezdhetem-e vagy várjam meg az első orvosi vizsgálatot?Mit szedjek még ezen kívül ha ezt elkezdhetem szedni?2016. febr. 26. 16:18
1/8 anonim válasza:
Már a tervezés pillanatától szedhetted volna. Más nem szükséges, 800 μg folsavnál több nem ajánlott, az meg benne van.
2/8 A kérdező kommentje:
Másfajta multivitaminról térnék át erre a vitaminra.A másikban is van folsav csak nem akkora mennyiségben mint ebben.
2016. febr. 26. 16:33
3/8 anonim válasza:
Szedjed nyugodtan. Én is pozitív teszt után kezdtem terhesvitamint szedni.
Meg magnéziumot de azt azért mert görcsöltem.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Én szerencsére csak beágyazódáskor görcsöltem azóta nem :)
2016. febr. 26. 18:30
5/8 anonim válasza:
Én ahogy pozit teszteltem még aznap elkezdtem szedni a femibiont 800-at illetve magnéziumot. 1 hónapra rá kaptam időpontot a dokihoz aki megkérdeze hogy mit szedek, elmondtam hogy mit...a femibionra helyeselt, de a magnézium helyett a magnerotot ajánlotta, mert az jobban felszívódik és nem csinál étvágyat.Boldog babavárást!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot :).Egyenlőre csak magnézium pezsitablettám van itthon...
2016. febr. 27. 20:15
7/8 anonim válasza:
Jó ha van otthon de nem kell alapból szedni/inni. Ha görcsölsz csak akkor.
Ezen a fórumon meg mindenki úgy adja elő azt amit szedett, mintha a legjobb lenne. Van vagy 4 legjobb is ha keresel ebben a témában, valójában teljesen mindegy, ha nem szűnik meg a panasz akkor lehet nagyobb dózisúra váltani vagy másféle összetevőre mert magnéziumból is sok van és mindenkinek más válik be.
8/8 A kérdező kommentje:
Igazából a "beágyazódási" görcs óta nem fáj a hasam csak néha néha,de az lehet a munkám miatt is mert pihenésre elmúlik.
2016. febr. 27. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!