7 hetes vagyok. Kicsi barnas folyasom van. Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
5 hetesen voltam eloszor dokinal.Akkor 7mm petezsak volt lathato.Marcius 20a korul kellene visszamennem,de ma barnas folyast vettem eszre.Nem sok de azert latszik.Hetfon vissza akarok menni az orvoshoz ezert.Milyen vizsgalatot fpg csinalni?Csak ultrahanggal megnezi h Minden rendben van e,vagy vizsgal is valahogy?2016. febr. 26. 07:28
11/16 anonim válasza:
Mindenképp valamelyik kórházba menj be..Ez nagyon sürgős dolog nem játék.Minden kórházban van sürgősségi ügyelet ahonnan felküldenek a nőgyógyászatra éjjel nappal.
12/16 anonim válasza:
Nekem 6 hetesen volt ilyen, nem volt sok, kb egy csík volt a tisztaságibetéten. Elmentem dokihoz és befektetett a kórházba, kaptam gyógyszert, amit a 13. hétig kellett szednem.
13/16 anonim válasza:
szerintem hétfőn már feleslegesen mész. most menj. nem tudja uh-val megvizsgálni a hormonszintedet, szóval...ebben ne bízz.
most hagyj ott mindent és menj!
37hkm, nekem is volt a te terhességi korodban kis vérzésem, és azonnal mentem orvoshoz.
14/16 A kérdező kommentje:
7 hetesen el lehet tappenzre menni mar?Nem fognak rosz szemmel nezni ram?Munkam nem irodai(jegyvizsgalo vonaton).Csak felek h ez is neh a munkaiatt legyen
2016. febr. 26. 11:44
15/16 anonim válasza:
Igen , veszélyeztetett terhes leszel a barnázás miatt és kiírnak táppénzre ( legalábbis nálunk így van )
16/16 anonim válasza:
Nekem is kb ekkor volt barnázásom, mint neked, mert volt egy hematómám és így ürült ki. Progeszteront szedtem a 12. hétig, valószínű neked is ezt fogják felírni! Én csak ülőmunkát végeztem, de ezzel szigorúan feküdni kellett, úgyhogy kiírtak táppénzre veszélyeztetett terhesként, téged is ki fognak biztosan. Tényleg keress fel egy nőgyógyászt, amilyen hamar tudsz!
28 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!