Mi lehet az oka annak hogy lassan másfél hete barnás folyásom van és ma elkeztdtem vérezni?
nekem kezdődő vetélés miatt volt barnázás után a vérzés, én is szedtem progit. de ne keseredj el, 6 hetes vagy, az embrió nagy eséllyel békében ki fog lökődni, de ha mégsem, akkor egy picit kitisztítják majd a méhedet utána.
sőt, még meg is maradhat, az orvosom mondta, hogy az enyémnél több vérzéssel is maradtak már meg embriók a praxisában.
Ha a vérzés mellé görcsök is jönnének, hívd fel az orvosod, hogy ad-e türelmi időt, hogy otthon esetleg "lábon" kihordd a dolgot, vagy szeretne inkább egyből műtétet.
tipp: a férjed legyen veled a következő napokban, és pihenj sokat, igyál sok vizet, és legyetek együtt, egymásnak! nekem ez nagyon sokat segített lelkileg annak idején.
Sziasztok! Apuka vagyok! Minden a legnagyobb rendben van a párommal hála istennek semmi komolyabb baj nem lett velük! :)
Aznap bevittük a kórházba ahol mondták neki hogy bent kell maradnia! Másnap elküldték UH ra, ott is minden stimelt és már van a picinek szívhangja is :) de sajna nem engedték őt haza, addig nem míg meg nem szűnik neki ez a maszatolás! Tegnap megint UH volt (természetesen ott voltam vele egyfojtába) És megint jó hír, szépen fejlődik a pici, már 10mm es :) szal arra választ nem kaptunk hogy mitől és mé lehetett ez! De az a lényeg hogy minden okés! Úgynéz ki hogy holnap hazahozhatom őt a kórházból! Akinél ilyen van/lesz nem feltétlenül vetéslés jele lehet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!