Nektek mikor kezdődött a lábduzzadás, derék becsípődés, végtag zsibbadás?
Nekem még nem kezdődött el. Viszont, hozzáteszem, hogy Magnosolvot iszom, ami a legjobb ellensége a végtagzsibbadásnak és a lábfájdalomnak is.:)
Meg, sportoltam évekig és emiatt erős a vádlim és a hátam, ezért szerintem jobban bírom a nagy súlyt, de ez lehet, hogy csak véletlen. Nem fáj még a derekam, a térdem és a hátam sem, pedig 12 kg-t híztam.
Én dolgoztam a múlt hétig, akkoriban napi 2 Magnosolvot ittam, mert estére valahogy nehezedett a méhem. Egyet reggel, egyet 3-4 óra körül. Én ezt tanácsolom neked.
37hkm
Mindkét oldalon ugyanúgy jelentkezik vagy aszimmetrikusan?
Ha aszimmetrikus, akkor mindenképpen nézesd meg, mert a duzzanat, zsibbadás trombózis tünete is lehet.
A magnézium egyébként erre nem jó. Lábikragörcsre, keményedésre igen, de nem jó kifejezett fájdalomra és dagadásra.
Vérnyomásod, vizeleted egyébként rendben van?
Nekem a terhesség végéig lett a súlyom 3 kilóval több, de nem voltak ilyen tüneteim. Szerintem a munkát nem bírod, és azért fáj mindened. Jobb lenne, ha inkább abbahagynád, mert így nem biztos, hogy jó lesz nektek. Mindenképp beszélj az orvosoddal is, szerintem ő azt fogja javasolni, hogy fejezd be a munkát.
A 3 kiló hízás nem hízás! Szerinted a baba súlytalanul lebeg benned? Annak is van súlya, meg a körülötte lévő dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!