Jobb mell alatti részen bizsergés, zsibbadás. Volt már valakinek ilyen?
Figyelt kérdés
17 hetes kismama vagyok. 1 hete érzek a jobb mellem, bordám alatt, néha középen olyat, mintha zsibbadna néha, biszeregne, mintha valaki az izmot megtekerné, húzgálná. Nem fáj, csak kellemetlen. El-elmúlik, főleg étkezés után jön elő. A picit már érzem mozogni, de őt a hasam alján, csiklandoz. Nem tudom ez mitől lehet. Vérnyomás normális, a laborom jó, étvágyam ok, székletem is. De aggaszt, voltam háziorvosnál, aki szerint a gyerek nyomja a belszerveket felfelé. De nem korai még? Gondolom, ha szervi baj lenne, rosszul lennék...2015. ápr. 22. 20:40
1/2 anonim válasza:
Én is ugyan ilyet éreztem,csak talán egy picit lejjebb.Egész terhességem alatt így is maradt,néha elmúlt,aztán újra elkezdett bizseregni.Az orvosomtól nem kaptam rá egyértelmű magyarázatot.Annyit mondott, lehet hogy valami idegszál nyomódik.
2/2 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, inkább középtájon, kb a gyomorszájnál. Az első terhességnél csak a 2. trimeszter vége felé jelentkezett, a másodiknál már szinte a legelején. A terhesség vége felé már nagyon kellemetlen volt. Én sem tudom, mitől lehetett, szülés után kb 2 héttel elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!