Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Értékelnétek az eredményt?! A...

Értékelnétek az eredményt?! A mai napot nem kívánom senkinek,5. hét és vérzés, szóval. (bővebben lenn! :-)

Figyelt kérdés

UH:anteflectált uterus ap. átm.60mm, nyálkahártya 23mm-benne 3mm-es felritkulás. jo-i ov.38*24 és bo-i ov.40*24, douglasban folyadék nincs, kóros resistentia nincs. Sajna sztk-ban voltam és csak arra tudtam figyelni, hogy a babó megvan és elfelejtettem megkérdezni, hogy mitől lehet a felritkulás és kell-e vmire fokozottan még figyelni.

A véleményeket előre is köszi:-)

2010. márc. 31. 18:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én már rózsaszín folyánál is kaptam terhesség megtartó gyogyszert és jó is volt.Szerintem vérzésre főleg kellene..mert bármikor jobban vérezhetsz attol hogy most nem vészes.De a kalciumot sem értem(bár nem vagyok orvos)de mikor nekem fenyegető vetélés gyanu volt vérzés miatt 3×2magnebé és rutascorbin is kellett!Kívánom a legjobbakat:-)
2010. márc. 31. 19:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez 90%, hogy vetélés. :( Tapasztalat....

Én azonnal mennék az ügyeletre, ahogy anno tettem is. Sajnos már nemtudtak rajtam segíteni, vagyis kaptam gyógyszert, de a babám már mégsem fejlődött onnantól...

2010. márc. 31. 20:45
 13/16 anonim ***** válasza:
vegyél magneb6.-ot -abbol napi 2*2t simán szedhetsz, szedd az elevitet és pihenj minnél többet! lehet a méhlepény egyenlöre alul tapad.attol is lehet vérzés.ja és a nemi örömöket máshogy kéne egy pár hétig megoldani.pár hét mulva fentebb megy a lepény és nem lesz vérzés sem.
2010. márc. 31. 20:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Ilyenkor pl. a hormonváltozás miatt vérezhet (ha nem vetélés kezdete!), nem a lepénytől, mivel 5 hetesen NINCS lepény!

Az csak a 12.hétre alakul ki!

Amúgy én is vérezgettem a 2 utolsó babánál, s nem vetéltem el!

2010. márc. 31. 21:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is vérezgettem az elején picikét és most a 39. hétben vagyok. :) Nyugi, a vetélés jóval több vérrel jár. (pár éve volt az is..) Mintha megjött volna, csak erősebb volt a vérzés és jobban fájt a hasam.
2010. ápr. 1. 07:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Én már írtam neked. Mindenkinél MÁS a vetélés, sajnos, úgy, ahogy 2 azonos szülés sincs!

Nálam 1 tisztasági betétnyi vér volt, aztán abba is hagyta, mire beértem az ügyeletre, de onnantól a babám mégsem fejlődött, az a kis pont felszívódott a petezsákból, és utána már csak üres petezsákot láttunk 2 hétig, amíg várakoztunk, hátha... de nem... :(

Sajnos a vér 90%-ban, vagy még több-ben bajt jelent!!!! És ezen nincs mit szépíteni! Vannak az oldalon olyanok, akik szerencsések voltak, de hidd el, ők vannak kevesebben!!!

DOKI!!!

2010. ápr. 1. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!