Értékelnétek az eredményt?! A mai napot nem kívánom senkinek,5. hét és vérzés, szóval. (bővebben lenn! :-)
UH:anteflectált uterus ap. átm.60mm, nyálkahártya 23mm-benne 3mm-es felritkulás. jo-i ov.38*24 és bo-i ov.40*24, douglasban folyadék nincs, kóros resistentia nincs. Sajna sztk-ban voltam és csak arra tudtam figyelni, hogy a babó megvan és elfelejtettem megkérdezni, hogy mitől lehet a felritkulás és kell-e vmire fokozottan még figyelni.
A véleményeket előre is köszi:-)
Ez 90%, hogy vetélés. :( Tapasztalat....
Én azonnal mennék az ügyeletre, ahogy anno tettem is. Sajnos már nemtudtak rajtam segíteni, vagyis kaptam gyógyszert, de a babám már mégsem fejlődött onnantól...
Ilyenkor pl. a hormonváltozás miatt vérezhet (ha nem vetélés kezdete!), nem a lepénytől, mivel 5 hetesen NINCS lepény!
Az csak a 12.hétre alakul ki!
Amúgy én is vérezgettem a 2 utolsó babánál, s nem vetéltem el!
Én már írtam neked. Mindenkinél MÁS a vetélés, sajnos, úgy, ahogy 2 azonos szülés sincs!
Nálam 1 tisztasági betétnyi vér volt, aztán abba is hagyta, mire beértem az ügyeletre, de onnantól a babám mégsem fejlődött, az a kis pont felszívódott a petezsákból, és utána már csak üres petezsákot láttunk 2 hétig, amíg várakoztunk, hátha... de nem... :(
Sajnos a vér 90%-ban, vagy még több-ben bajt jelent!!!! És ezen nincs mit szépíteni! Vannak az oldalon olyanok, akik szerencsések voltak, de hidd el, ők vannak kevesebben!!!
DOKI!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!