Értékelnétek az eredményt?! A mai napot nem kívánom senkinek,5. hét és vérzés, szóval. (bővebben lenn! :-)
Figyelt kérdés
UH:anteflectált uterus ap. átm.60mm, nyálkahártya 23mm-benne 3mm-es felritkulás. jo-i ov.38*24 és bo-i ov.40*24, douglasban folyadék nincs, kóros resistentia nincs. Sajna sztk-ban voltam és csak arra tudtam figyelni, hogy a babó megvan és elfelejtettem megkérdezni, hogy mitől lehet a felritkulás és kell-e vmire fokozottan még figyelni.
A véleményeket előre is köszi:-)
2010. márc. 31. 18:52
1/16 anonim válasza:
A felritkulás általában a baba helye. Ne aggódj!
2/16 anonim válasza:
Úgy értem, az a hely, ahol beágyazódott.
3/16 A kérdező kommentje:
a kis babszemet szépen lehetett látni, csak ez a vérzés...kiverte a biztosítékot nálam:-)de a doki szerint is megnyugtatók a mért adatok az ennyire picike babónál:-)
köszi a nyugtatást:-)
2010. márc. 31. 19:03
5/16 anonim válasza:
Gyógyszert nem kaptál hogy ne vérezz???
6/16 A kérdező kommentje:
nem, szóba sem jött, miért kellene ilyen esetben is?
2010. márc. 31. 19:23
8/16 A kérdező kommentje:
wc papír szinten, szóval egy tisztasági elegendő volt, remélem ezután is. A magán dokim ca-ot javasolt még tegnap.
2010. márc. 31. 19:30
9/16 anonim válasza:
Ha erősödne, vagy görcsölsz, azonnal menj orvoshoz!
10/16 A kérdező kommentje:
persze ha görcsölök rohanok, de gondolod a doki nem mondta volna, ha komolyabb gond lenne direkt azért mentem, hogy meg van-e még a babó? azt mondta ilyen előfordul és az eredmények biztatóak. reménykedem, pihenek és köszi mégegyszer az aggódást.
2010. márc. 31. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!