Hauch Viper babakocsit szeretnék. De úgy akarom, hogy veszek egy hordozót, meg ilyen textilmózest hozzá. Mert nyári babám lesz, szerintem ez elég. Csak a hauch márkájú jó hozzá vagy bármilyen? Mennyi az ára egy ilyennek?
Figyelt kérdés
2016. febr. 23. 18:31
1/2 anonim válasza:
Az árát nyilván azért nem adta ki a gugli, mert nem sikerült leírni: [link]
Különböző márkájú babakocsi-kellékek egyébként nem kompatibilisek egymással általában. Anyagilag pedig jobban jössz ki, ha egyben veszed meg a hármat.
2/2 anonim válasza:
Szerintem inkább a 3-as változatott vedd meg. Igaz nekem más tipus van. Kicsit előrébb kellene gondolkoznod, mert hamar eltelik az idő a kicsi megtanul forogni és akkor már nem rakhatod a mózeskosárba, mert amint tud forogni már kapaszkodik is, és egy rossz mozdulat és már ki is fordul a kosárból. Hihetetlen, de néha csodákra képesek a kicsik. Én pl 5 hónapos kora óta lecseréltem a kosarat, mert muszáj menet közben lekötni, főleg, hogy ennyi idősen már ő már ült is. Eléggé hátra lehet dönteni az én kocsimat, hogy szinte vízszíntesen legyen a kicsi, de akkor is biztonságosabb, mint a kosárban. Illetve praktikusabb, mert nem kell félévente új kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!