Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mikor kezedtetek el vásárol...

Ti mikor kezedtetek el vásárolni a babának? Babakocsit, kiságyat. Június közepén fogok szülni. Még várjuk meg a 24 hetes ultrahangot?

Figyelt kérdés
2016. febr. 5. 12:09
 1/9 anonim ***** válasza:

31 hetes vagyok, de csak ruhài vannak, pelenka, popsitörlő, meg pár aprósàg, a nagy dolgok közül nincs még semmi, de hamarosan megrendeljük a bútort, csak előbb mèg festeni kell.

Szerintem ráértek.

2016. febr. 5. 12:10
 2/9 anonim ***** válasza:
mi mindent átvettünk a sógornőmtől, jó forint összegért, kb. 20 hetes voltam akkor mikor elhoztuk a cuccok nagy részét (költöztek és ezért)...szóval nem volt választásunk. De szerintem nyugodtan vásárolhatsz már :)
2016. febr. 5. 12:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Én 12 hetes UH utan kezdtem el vásárolni, akkor még csak unisex dolgokat, de egész sok mindent, pl. babakocsit is megvettem már, jót tett a lelkemnek :D aztán mikor megtudtuk a nemét kb. 20-22 hetesen, akkor megvettem a maradék dolgokat. Most 28 hetes vagyok, néhány apróságon kívül minden megvan, szóval én szépen fokozatosan vásárolgattam, nem akartam rohangálni nagy pocakkal és mindent a végén egyszerre sietve megvenni. És jól is esett vásárolgatni a babának :) engem megnyugtat, hogy ha korábban jönne, akkor is megvan mindene és én vehetem meg, nem mások hozzák nekem amit az első boltban kapnak mert gyorsan kell. Most nekiállok a kórházi csomagnak, annak is megvan már a 80%-a, kb. 2 hét és össze lesz állítva minden.

Szerintem ne foglalkozz senkivel, akkor vedd meg a dolgokat mikor jól esik!

2016. febr. 5. 12:33
 4/9 anonim ***** válasza:
18 hetes ultrahang után nyugodtan elkezdhetsz venni ezt azt.Én is ez idő tájt vásároltam.
2016. febr. 5. 12:38
 5/9 anonim ***** válasza:
A 20 hetes ultrahang után (24 hetesen is van? Nálunk csak 12, 19/20, 30 és 36 hetesen van), akkor már tudtuk, hogy fiú lesz. Elkezdtük volna korábban is, de 18 hetes voltam, amikor az esküvőnk volt, és azt mondtam, hogy először azon legyünk túl, azt szervezzük le zökkenőmentesen, és ha ez lezajlott, akkor nekiállhatunk vásárolni a babának. Először a babakocsit vettük meg, de csak mert pont féláron volt az, amit venni akartunk, nyilván nem hagytuk ott. De a nagyobb vásárolgatás igazából a 34-35. hétre tolódott, akkor tudtunk együtt elmenni, és normálisan bevásárolni.
2016. febr. 5. 12:57
 6/9 anonim ***** válasza:
12-13hetesen kezdtünk pár unisex ruhával.Ruhát folyamatosan vesszük ami tetszik és az ára is jó megvesszük.Már nézegetem a lázmérőt,kiskád,cumikat,cumisüvegeket,stb.A nagy dolgokat (babakocsi,butor) később vesszük meg (még nincs hely ezeknek).De ha kihagyhatatlan áron lesz akkor előbb is megvesszük ha úgy van..
2016. febr. 5. 16:56
 7/9 anonim ***** válasza:
utolsó 1-2 hónapban
2016. febr. 5. 18:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Én június végére várom. Úgy beszéltük, hogy a márciust a nézelődésre szánjuk, áprilisban pedig megvesszük, amiket kinézünk. :)
2016. febr. 5. 19:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Én áprilisra várom, 22 hetesen vásároltam elöször cumis üveget, mert akciósan ráakadtam.

Azóta egy-két babaruhát, lázméröt.

Nekem 2. babám, 1. lány és most is lány lesz úgy hogy a dolgok nagyrésze megvan most 31 hetes vagyok 3-4 hét múlva nekiállhatok babaruhát mosni is, még van azért pár dolog amit be kell szerezni, de ilyen hogy babakocsi, kiságy, pelenkázó már nem kell.

2016. febr. 8. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!