Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan fogyjak terhesen?

Hogyan fogyjak terhesen?

Figyelt kérdés
most derült ki a tesztböl h terhes vok és ezelött már terveztem h fogyjak 4-5 kilot.olyan fogyoruka kellene ami nem terheli a mi szervezetünket.
2008. szept. 19. 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Terhesen nem szabad fogyókúrázni!!!!

Különben van olyan, hogy fogysz, pl. ha az első időszakban sokat vagy rosszul, vagy olyan dolgokat kívánsz inkább, ami nem hízlaló.

Nekem később is volt egy időszak, amikor szénhidrát diétára fogtak, ami egyben kalóriákat is számol. (Bár én addig sem híztam sokat szerintem, 35. héten 5 kg-nál tartok)

2008. szept. 19. 18:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legrosszabb amit most tehetsz, hogy elkezdesz fogyózni. Az a 4-5 kiló nem olyan sok, és ha nem vagy szerencsés, akkor végighányod az első heteket, és lemehet magától is pár kiló! Kezdj el terhesvitamint, folsavat, vasat és magnéziumot szedni, ezek az első 12 hétben nagyon fontosak! A félidő után rohamosan gömbölyödni fogsz. Hidd el nem érdemes most fogyózni! Inkább élvezd ki, hogy nyugodtan ehetsz amit csak megkívánsz, hisz az a legjobb mindkettőtöknek ha nem vonsz meg magadtól semmit ami esetleg jól esne! A szülés után hamar lemehet a felesleg magától is! Az erődre meg végig szükség lesz!

Boldog babavárást!

2008. szept. 19. 18:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne fogyókúrázz semmiképpen! Inkább arra törekedj, hogy ne hízzál sokat. Egyél egészséges ételeket, és rendszeresen. Sok zöldség, és gyümi, és rendszeres mozgás. Majd ha megszületik a baba ráérsz leküzdeni azt a néhány kg-ot:)

Boldog babavárást neked!

2008. szept. 19. 18:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne most kezdj el fogyózni, 4-5 kg nem sok, én is így kezdtem bele a terhességbe! Még nagyon az elején is vagy, ha éhes vagy egyél, ne koplalj! Most semmit ne vonj meg magadtól! Nem hiába van a kívánosság!! Vagy beszéld meg a dokiddal! De ha hányós leszel, fogysz ha akarod, ha nem. Nekem a 7.hét végén kezdődött el a hányingeres-hányásos időszak, és hidd el, amíg hányingered van, nem akarsz enni. Így aztán fogyni fogsz. De ha figyelsz arra, hogy tápláló ételeket egyél, kevesebbet leszel éhes, nem hízol annyira!
2008. szept. 19. 18:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarnál pont most fogyni? Mi értelme lenne? Leadsz most pár kg-ot, aztán pár hét múlva úgy is visszaszeded, mert a terhesség erről szól! Terhesen nem szabad fogyózni, mert a kicsitől vonsz meg értékes tápanyagokat.

Egyál változatosan, egészségesen, de ha valamit megkívánsz, nehogy azt nézd, hogy abban mennyi kalória van!

21 hetes kismama

2008. szept. 19. 18:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Terhesen soha ne fogyózz, csak a szülés után!
2008. szept. 19. 18:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szülés után se,majd szoptatás után.

Sehogy sem szabad fogyóznod.Lehet tartani olyasmit,h este 6 után csak gyümi,meg alapjáratos sok gyümölcs,és kevés fehér kenyér,péksüti,és mellőzni az édességeket,de akkor is változatosan és rendesen kell táplálkozni.Amúgy ha beleszaladsz egy hányós első trimeszterbe,akkor lemegy rólad az a 4-5 kiló.

2008. szept. 19. 20:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek azzal, hogy semmiképp ne fogyókúrázz. Én is többletsúllyal kezdtem (6-7 kg) a terhességet, most a 29. héten járok és eddig összesen csupán 4 kg jött fel rám, köszönhetően annak, hogy - miután megtudtam, hogy babát várok - odafigyeltem az étkezésre. Teljes kiőrlésű péksütemény, sok zöldség, gyümölcs.

Az esti gyümölcsevéssel azonban vigyázz, mivel az erjedés miatt kellemetlen éjszakáid lehetnek (puffadás).

Boldog babavárást!

2008. szept. 20. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!