Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyitott méhszájnál az is...

Nyitott méhszájnál az is segít ha ülök?

Figyelt kérdés
21 hetesen 2110 volt a méhszáj értékem. A doki sok pihenést és rengeteg magnéziumot írt elő. De én nem tudok egész nap feküdni. Az is jó ha sűrűn üldögélek?
2016. febr. 22. 08:46
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Az a lényeg,hogy pihengess.Ne mászkálj ne bicajozz ne emelgess ilyenek. Üldögéljél,feküdj.
2016. febr. 22. 08:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Pár hetet töltöttem terhespatológián, sajnos, ott azoknak az anyukáknak, akik nyitott méhszáj miatt voltak bent, napi max. fél óra üldögélés volt engedélyezve.
2016. febr. 22. 09:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ahogy az utolsó írja, főleg feküdni kell.
2016. febr. 22. 10:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Jobb ha fekszel, ha ülsz a méhed meg a baba súlya pont a méhszßjra nehezedik.
2016. febr. 22. 10:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Hú ez nem túl jó hír. Van egy kisfiam aki csak délig van oviban, mert még nincs 3 éves. Úgyhogy ez nem egyszerű. Én viszem és én is megyek érte, mert apukája dolgozik és nincs segítségem.
2016. febr. 22. 10:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem túl jó hír főleg hogy sok van még a szlésig. Valahogy meg kellene oldani hogy valaki elhozza a kisfiadat az oviból. Másik anyuka akivel jóban vagy és felétek lakik, nagymama, dadus arra az 1 óra hosszára. Csak az a baj hogy otthon is el kell látni a kis gyereket nem tudsz feküdni. Hát átmenetileg ha van lehetősséged költöztesd be a nagyit hozzátok, barátnők segítsenek. Pihenned kellene az biztos. Ha meg nem tudod meg oldani nincs már csak az hogy annyit feküdj amennyit csak bírsz a teendőit mellett. Kitartás!
2016. febr. 22. 11:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem egyszerű, mert anyukám külföldön dolgozik, igaz azt a 2 hetet amit itthon van maximálisan segít.Hozza viszi a gyereket, takarít, megfőz stb. Anyósom 240 km-re lakik, igaz ő nyugdíjas, de esze ágában sincs eljönni hozzánk, mondván ez a mi dolgunk, majd megoldjuk.Talán egy ismerős anyuka segíthetne az ovi kérdésben. Bár csak 5 perc séta az óvoda. Nem tudom, de nagyon el vagyok keseredve.
2016. febr. 22. 11:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia, èn hasonlò helyzetben voltam, annyi segìtsèggel hogy a fiamat a fèrjem vitte reggel ès dèlben hozta màr megebèdelve, o rohant vissza dolgozni, èn meg nagyokat aludtam dèlutàn a gyerkoccel, aztàn ùgy jàtszottunk hogy èn a kanapèn fekudtem, o meg hozta oda a jàtèkait, mesèztunk. A helyzetre tekintettel nem lehetne megoldani hogy dèlutàn is maradjon oviba? Az uldogèlès nem jò, ahogy màr elottem is ìrtàk. Kitartàs!!!
2016. febr. 22. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!