28. terhességi hét? Iszonyatosan kicsi has?
Volt a kórházban egy 38 hetes kismama őszintén szólva én azt hittem max 30 hetes lehet. Nem volt egyetlen csíkja sem legalább.
És be tudod kötni a cipőfűződet is.
Igazából nekem se volt nagy hasam, 27-28 hetes koromban lett belőle kismamapocak, 24 hetes cukorterhelésen semmi nem látszott, a többi kismamának már szép pocakja volt.
Volt aki 30 hetesen megkérdezte, hogy babát várok-e pedig pulcsi se volt rajtam, nem volt nyilvánvaló. Nekem sincs csíkom. Igaz nekem túl hamar nem ment vissza, 5 hónapja szültem és egy pár hete lett rám jó a terhesség előtti nadrág, pedig nem is híztam.
Szóval nem vagy egyedül és nem baj az, volt olyan ismerősöm is, akivel egy héten szültem és 32 hetes korunkban hittem azt, hogy minden órás kismama. Na neki a járás is nehéz volt akkora pocakkal.
Nekem ilyen volt, mindkét terhességemnél. A 28. héten ha jól emlékszem 85 cm volt a haskörfogatom (az elsőnél a szülés előtti nap mértem, akkor 94 cm). A kórházban a betegfelvételnél a csaj nem akarta elhinni, hogy a szülészetre megyek. A "fülészetre" csekkolt be :-D
Minkétszer, a szülés után lapos hassal jöttem ki a műtőből (elsőnél), illetve a szülőszobáról (a másodiknál). Ez alkati kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!