Ha az UH képen valóban jól látszik, hogy fiú, ugye akkor nem kell lányneven gondolkodnom?
Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 15:24
1/5 anonim válasza:
szia! nekem a 24-ik héten mondták hogy kisfiam lesz. most 33hetes vagyok. két orvos is látott és ők is fiút mondtak! remélhetőleg fiad lesz ha zat mondták. én nemgondolkozom lány néven, remélem fiú lesz, de ha kislány sem baj, csak egészséges legyen :) minden jót!
2/5 anonim válasza:
Nekem a 16 héttől a 36-ig lányt mondtak.
nem is készültem csak lánynévvel:)A hazamenő csomiban, szép kis rózsaszín ruhácskával.
Aztán 3 nappal később megszültem,és mondták,hogy kisfiú....először azt hittem csak ugratnak,mivel csak a lánynevet adtam le, aztán mondták,hogy ez komoly.
Azóta 11éves lesz a fiam.
másodikat viszont eltalálták:)
De én azért készülnék lánynévvel is:))))))
3/5 anonim válasza:
Manapság már jobbak az uh készülékek, de nálunk a kórházban fiú és lány nevet is kértek. Pedig mondtuk, hogy mi tudjuk, hogy lány lesz - de akkor is meg kellett adni egy fiúnevet.
4/5 anonim válasza:
bnőmnek végig fiut mondtak,szülés előtt egy nappal pedig kiderült h lány.
5/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy lányból még lehet fiú, de fiúból nem lehet lány :D vagyis ha már látszik a kis fütyije, esetleg heréi, akkor tuti fiú lesz
mi a 19 héten voltunk 4 D-n, az első amit észrevett a doki, hogy fiú lesz, és még nekem laikusnak is teljesen tisztán kivehető volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!