Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet minden féle fájdalom,...

Lehet minden féle fájdalom, vérzés vagy fájdalom nélkül elvetélni? 10 hetes 1 napos km

Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 15:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

van olyan sajnos, hogy elhal a magzat, ezt nem veszi észre a kismama, csak a következő UH-n derül ki, hogy nincs szívhang :( ilyenkor egy eü. küret szükséges.

Testvéremmel tavaly ez történt, most viszont boldog, 22 hetes kismami.

reméljük, semmi ilyesmi nem történt Veled, csak elviekben érdekel a kérdés.

2010. márc. 31. 15:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Nagyon ritkán, de előfordul.

Ha gyanúd van, csinálj egy tesztet.

2010. márc. 31. 15:26
 3/6 A kérdező kommentje:
igen, csak érdekel a kérdés. 6.-án megyek uh.-ra és már 2 hete nem láttam a picit. Nem tudom mi van vele odabent.
2010. márc. 31. 15:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, biztosan jól elvan a finom melegben, ne izgulj!

boldog babavárást!

2010. márc. 31. 15:29
 5/6 anonim ***** válasza:

7 hete vetéltem el úgy hogy pont a menstruáció napjára esett igy csak azt vettem észre hogy valami távozott belőlem pisiléskor. 2 hónapos terhes voltam és nem tudtam róla mert megjött elötte is rendesen.

Szerencsére nem volt művi befejezés mert spontán távozott. Igaz méhnyálkahártya gyulladásom lett mellákhatásként amire antibiotikumot kaptam.

2010. márc. 31. 15:57
 6/6 anonim ***** válasza:
10 hetesen már nem lehet ezek nélkül elvetélni - DE, ne is gondolj ilyesmire! Minden rendben lesz! Gratulálok!
2010. márc. 31. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!