Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35. hét körüli kismamák...

35. hét körüli kismamák nektek mennyit morog a picitek?

Figyelt kérdés
Én elméletileg a 36.héten vagyok de lehet hogy elvan számolva,de nem is ez a lényeg hanem hogy rengeteget mozog.Nagyon jó érzés (főleg így hogy kicsinek mondták,legalább tudatja hogy attól hogy pici attól ő még jól van)de szinte semmit sem alszik egész nap,szerintem.
2010. márc. 31. 12:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én holnap kezdem a 36.-ik hetemet. Hát az én babóm már nem olyan intenzív, kicsi a helye. Nagy baba lesz 4kg feletti valószinű. Úgyhogy sokat alszik, de amikor mocorog az néha kellemetlen is tud lenni (pl. a bordáimat csőrözi).:)

Könnyű szülést és jó egészséget nektek!

2010. márc. 31. 14:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Én 34 hetes vagyok,mocorog egész nap,kisebb-nagyobb pihenőkkel!:)Ja,és a kis mohó alkalommal csuklik naponta.
2010. márc. 31. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is a 36. hétben vagyok. Sokat mozog a pici. Azon gondolkozom: mikor alszik?:) És ma nagyon feszült a hasam, mintha hírtelen sokat nőtt volna.
2010. márc. 31. 23:32
 4/4 anonim válasza:

Szia, én jövő héten kezdem a 36.hetet. Két napig intenzíven mocorog szinte tényleg egész nap ( ahogy írta is egy kismama, ...- hogy mikor alszik? ), aztán 2-3 nap passzívabb, és újra kezdi:))+ a frontok, miegymás...

Az én babám nagy baba, de az a lényeg, hogy mocorogjon azt mondják akkor érzi jól magát:)+ megnyugtat bennünket is, mert azért elég parásak vagyunk mi kismamák...:)

35h km

2010. ápr. 4. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!