Amióta terhes vagyok nagyon élethűek lettek az álmaim, és nagyon sokszor van rémálmom is. Olyan hülyeségeket tudok álmodni, reggel nem is értem miért volt olyan ijesztő. De most éjjel is a párom ébresztett fel, mert felébredt arra, hogy rémálmomban beszéltem/nyöszörögtem.
Lehet valamit tenni ez ellen? Veletek is volt ilyen?
14hkm
2016. febr. 19. 20:19
1/6 anonim válasza:
14 hetes vagyok kv 2 hete én is valósághűen rosszat álmodok.Van mikor olyan mintha valaki lenne még a szobában.Borzalmas..Nem tudom normàlise
2016. febr. 19. 20:27
2/6 anonim válasza:
nekem is volt, a második trimeszterben, a harmadikban elmúltak. én olyanokat álmodtam, hogy a férjem megcsal, hogy a dokim meghal a szülés közben (mármint, természetes halállal), meg azt, hogy Buffynak segítettem vámpírokat elkapni:D nagyon durva dolgok voltak...aztán magától elmúlt:)
én nem tettem ellene semmit, hiszen ezek csak álmok, annyit próbáltam, hogy ha hajnalban ébredtem rossz álomra, felkeltem és dolgoztam inkább kicsit otthonról, egy pohár tea mindig segít a bajban.:)
37hkm
2016. febr. 19. 20:38
3/6 anonim válasza:
A terhességgel, szüléssel meg babázással voltak rémálmaim meg buta álmaim. De ez inkább a végén.
Az elején meg minden baromság nekem is.
2016. febr. 19. 20:56
4/6 anonim válasza:
Én egyszer vonyítottam álmomban terhesen. Telihold volt épp akkor és álmomban kergettek a farkasok. :) A hormonok miatt van ez is. Tiszta ciki tud lenni.
2016. febr. 19. 21:07
5/6 anonim válasza:
Nekem ez volt a legelső tünetem :)) Soha nem emlékszem az álmaimra, úgy alszom, mint akit leütöttek. Az első hetekben mégis nagyon élethű álmaim voltak, napokig emlékeztem rájuk és totál marhaságok voltak, világvége meg ilyenek :) szorongva keltem sokszor. Az első trimeszter végére elmúlt. Azóta megint nem emlékszem az álmaimra.
2016. febr. 19. 23:47
6/6 anonim válasza:
Én annak tudnám be, hogy a gyermek születésével teljesen megváltozik minden, ami korábban megszokott volt, és ez értelemszerűen bizonytalanságot, félelmeket okoz. Ezek a tudattalan félelmek nyilvánulnak meg az álmokban. Érdemes megvizsgálni őket, és szembenézni a félelmekkel, mert akkor elmúlnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!