34 hetes terhesen mennyire tud az ember meg utazni?
A 7 órànyi út az külföld? Mert akkor nem feltétlenül vàllalnàm be. Baràtnőm ìgy született Romàniàban, 33. héten. Utàna még jó darabig ott kellett lenniük,mivel koraszülött volt. Az anyakönyvezés meg katasztrófa,hiszen ilyenkor ugye az adott orszàg àllampolgàrsàgàt kapja.
Ha nem külföld: én nem tudtam volna utazni sem az elsővel,sem most. Ràadàsul most a 30. héttől feküdnöm kell. Ezt te sem tudhatod sajnos előre hogy mennyire leszel mozgékony. Baràtnőm simàn azt csinàlt amit akart még 40.héten is,egy keményedése sem volt.
Szerintem azt mérlegeld,hogyha ne adj isten beindul a szülés út közben vagy ott akkor mennyire maradna rossz élményed utàna vagy éppen mennyire pànikolnàl egy idegen kórhàzban. Illetve mennyire lenne rossz ott tölteni a kórhàzi napokat,tàvol otthonról.
Én ezeket mérlegelném. Ha ezt bevàllalod,azaz a legrosszabb forgatókönyv is oké nem stresszelnél,akkor nyugodtan menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!