Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mért olyan sokára hîvott...

Mért olyan sokára hîvott vissza a nôgyogyasz?

Figyelt kérdés

Szersan megallapitotta h 5 hetes terhes vagyok.Huvelyi ultrahangot csinalt 7mm a petezsak.Azt mondta h majd 10 hetesen menyek vissze hozza.Mert olyan sokara?Addif ha tortenik valami baj azt honnan tudom meg?Erezni fogom?Fajni fog,vagy verzek?Ha semmit nem erzek addug nincs baj ugye?

Reggeli rosszuletem sincs meg ez normalus?Korai lenne meg?A hasam szokptt szurkalni oldalt de azt olvastam h ilyenkpr tagul a meh.

2016. febr. 19. 07:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nos azt látta, hogy méhen belül ágyazódott be és valóban terhesség. A szívhangot majd megnézi de nem sürgős, a baj nem attól függ, hogy az első trimeszterben 1x vagy 5x nézi meg UH-val. Persze az eleje ilyen izgulós, de ha hetente nézné meg is az lenne. Amíg nem vérzel és nem görcsölsz addig nyugi.

Én barnáztam és volt egy pár extra UH de semmivel sem volt jobb, a vizsgálat másnapján már ugyanúgy izgultam.

2016. febr. 19. 09:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Teljesen jó 10 hetesen az első uh, én nem is mentem korábban. Háromszor voltam eddig terhes, ebből kettő vetélés, és tapasztalatból írom, attól nem marad meg a terhesség, ha nézegetik.

Nálad megállapították, hogy jó helyen van, a 12. hétig semmi fontos vizsgálat nem lesz.

(Én ma voltam először uh-n, és a 10 hetesnek gondolt babáról kiderült, hogy valójában már 11 hetes, és még semmiről nem maradtam le.)

2016. febr. 19. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!