Mért olyan sokára hîvott vissza a nôgyogyasz?
Szersan megallapitotta h 5 hetes terhes vagyok.Huvelyi ultrahangot csinalt 7mm a petezsak.Azt mondta h majd 10 hetesen menyek vissze hozza.Mert olyan sokara?Addif ha tortenik valami baj azt honnan tudom meg?Erezni fogom?Fajni fog,vagy verzek?Ha semmit nem erzek addug nincs baj ugye?
Reggeli rosszuletem sincs meg ez normalus?Korai lenne meg?A hasam szokptt szurkalni oldalt de azt olvastam h ilyenkpr tagul a meh.
Nem is csak az a furcsa, hogy miért nem 2 héttel későbbre hívott vissza, de az is, hogy miért hívott be 5 hetesen, ha nem volt panaszod. A pozi teszt után 2 héttel szokták behívni első uh-ra a párokat.
Szerintem keress egy orvost, aki nem ő:)
Nekem volt vetélésem, azt éreztem (vérzés, görcs), de van itt olyan sztori is, hogy valaki nem érezte, csak elhalt az embrió.
Első!
Nyilván nem az orvos rendelte be 5 hetes terhesen, hanem a kérdező ment hozzá, hogy pozitív a teszt, vizsgálja meg.
3: de miért nem mondta neki a telefonba, hogy még ne jöjjön be? szerintem fura a dokija akkor is, én mást választanék.
és bocs, hogy leírtam, milyen tünetei voltak nálam a vetélésnek, kár hogy 0% alá nem tudtok pontozni:D így nehéz lehet!
Először is gondolom telefonban nem hiszem, hogy közölte, hogy terhességi vizsgálatra menne. Én sem szoktam mondani, ha bejelentkezem, hogy miért megyek.
Egyébként meg semmi fura nincs abban, hogy ha nincs gond akkor csak a 10. héten hív vissza. Ha meg gond van, görcsöl, vérez úgyis megy.
Egyébként ha nem bízol a nőgyógyászodban menj máshoz. Ha meg igen ne kérdőjelezd meg a döntését. Gondolom eddig is problémamentes "beteg" voltál és most sem talált semmi olyat ami miatt indokolt lenne hamarabb.
Szerintem optimális,hogy 10 hetesen lát legközelebb.Utána mehetsz a többi ilyenkor szokásos vizsgálatra.Nem leszel elkésve semmiről sem!Nyugodj meg,ne gondolkozz azon,hogy milyen baj érhet,felesleges.
A tünetek akár később is jelentkezhetnek,nagyjából ilyenkor kezdődnek az elején,de természetesen mindenkinél más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!