Gyôrben jo <nem futoszalagos> SZTK-s szulész- nôgyogyász?
Hát nem tudom mit értesz futószalagon :)Én teljes mértékben meg vagyok elégedve a nőgyógyászommal, de előfordul, hogy néha a magánrendelésén annyian vannak, hogy bizony csúszik az időpontom akár fél órát is. De amíg bent vagyok lelkiismeretesen kérdez, megvizsgál, ultrahangoz, és bármilyen kérdésem van válaszol Rá. Én nagyon szeretem.
Egyébként Dr. Kelemen Szilárdhoz járok.
Szia! Kelemen Szilárd nagyon jó orvos, de állítólag rengeteg kismamája van, nehezen vállal be újakat.
Busznyák Csaba is nagyon jó, de én Dr. Fekete Zoltánhoz járok. Nagyon kedves és lelkiismeretes, magánrendelésen kb 25 percet vagyok bent nála. Jópofa, humoros,fiatal orvos.
Ja, és nem utolsó sorban jó szakember :)
Kôszônôm a válaszokat.
Még annyi kérdésem lenne, hogy Gyôrben hogy szokás bejelentkezni? Van erre kulôn kartonozo, amit fel kell hívni? Elsô babás vagyok, most megyek majd elôszôr kismamiként dokihoz. Ilyenkor egyáltalán melyik osztályra kell menni?: nôgyogyászati vagy már a szulészetire?
A cim: Magyar utca 8. "E" épulet. Ezt ugye jol tudom?
Mindenkinek ment a kezecske... :D
6-os válaszoló vagyok.
Előszőr a Liezen Mayer utcai terhesgondozóba kell menni, nem a kórházba.
Ott megállapítják a terhességet, elküldenek ultrahangra, meg védőnőhöz.
Ha orvost választasz, ki kell deríteni a telefonszámát.
Majd bejelentkezni, ha nem akarsz magándokit, akkor havonta a Liezen-be kell járnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!