A libidóm a béka feneke alatt. Mit tehetnék?
A 9. terhességi hétben járok. Nem vagyok kimondottan rosszul, reggelente émelygek, bár nem vészes, állandóan álmos vagyok, cserébe éjjel rosszul alszom... Egy szó mint száz, nem kívánom a szexet. Mióta terhes lettem, nem is volt orgazmusom, ezt is kicsit csalódásként éltem meg...
A férjem csodás ember, nagyon szeretem, szegényem próbál közeledni, én meg nem igazán vagyok vevő a dologra... Még akkor se, ha épp nincs hányingerem, mert akkor meg legszívesebben szunyálnék. Azelőtt se voltam épp egy fehérmájú delnő, de most egyáltalán nem kívánom a szexet.
Hogy rázhatnám fel kicsit a libidómat?
Evés közben jön meg az étvágy, én azt mondom!:)
mi kb. kétnaponta vagyunk együtt és kívánom is nagyon a férjem, de volt olyan időszak, amikor rá kellett döbbennünk, hogy a szeretkezés nagyon fontos nekünk, megnyugtat, boldogít, felemel. A terhesség elején uganis naponta voltunk együtt, aztán újabban már nehezen bírom a pocimat, és emiatt néha jobban elfáradok.
Mi úgy taktikázunk azon, hogy ebből ne legyen 3, majd 4, majd 5 stb nap kihagyás, hogy igyekszünk akkor együtt lenni, amikor épp nem fáj semmim és van sok időnk is rá, és így jön ki a 2 naponta nálunk.
Ez persze csak akkor megoldható, hogyha mindketten tudtok ebbe időt és energiát fektetni.
36hkm
Lehet hogy később megjön az étvágyad!
A 2. feleségem végigkefélte velem a terhességét, pedig veszélyeztetett volt!
Nem lett semmi baj!
Én is így voltam az állandó álmosság miatt nem kívántam a szexet.
De elmúlt 12 hetes korom után majd lett 3x akkora libidóm mint terhesség előtt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!