Rosszul esnek a rokonok megjegyzései! Mit tehetnék?
2 kislányunk van,most várom a harmadikat.
Folyamatosan kapom a savazást a gyerekeink neveit illetően.
A nagyobbik Alícia,a kisebbik Linka.
Születendő csemeténknek a Szelina nevet szánnánk,de persze a rokonok rögtön közbeszóltak,hogy nem elég,hogy kitoltam a 2 gyerekemmel,toljak ki a harmadikkal is.
Nekünk tényleg tetszenek ezek a nevek,es egyszerűen nem tudok mit kezdeni a rosszízű közbeszólásokkal.
Mi a véleményetek?
Hát őszintén elég kitilás velük szembe... szegényt állandóan dinkának fogják csúfolni
.. de ez csak rád és apukára tartozik, rokon max véleményt mondhat. Ne foglalkozz velük. Vagy ha tudod h ilyenek minek kötitek az orrukra?
Linka után szerintem a Szelina már már üdítő...
nekem az a véleményem, hogy ha mindenki szembe jön az autópályán akkor el kéne gondolkozni. természetesen ti ketten döntötök a gyerekeitek nevéről, de valljuk be, talán nem elég érv egy név választásnál, hogy neked tetszik-e. mert ha ennyi, akkor változtasd meg a nevedet arra ami neked tetszik. de anyaként azért csak számítania kéne annak is, hogy élhető-e az a név, tudja-e majd viselni és nem lesz-e depressziós ha mondjuk 20 éves koráig hallgatja, hogy ő dinka :(
Rokonoknak meg kell mondani, hogy nem az ő gyerekeikről van szó, "mindenki törődjön a maga dolgával".
Nekem sem tetszene egyébként, de megtartanám magamnak a véleményemet.
Néha egyébként magamban szoktam háborogni, hogy a mai szülők olyan nevet igyekeznek adni mindenképpen a gyereknek, ami lehetőleg még nincs az országban vagy nagyon kevés, minél egzotikusabb, sosem hallott neveket.
"egyszerűen nem tudok mit kezdeni a rosszízű közbeszólásokkal"
Azzal se fogsz tudni mit kezdeni, amikor szerencsétlen Linka gyereked 18 éves korában besétál az anyakönyvi hivatalba, és átnevezteti magát Katinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!