Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdemes pólyát használni?

Érdemes pólyát használni?

Figyelt kérdés

Ugyebár modern világban élünk,viszont sok helyről kapom azt a megjegyzést,hogy kell a pólya,mert kényelmesebb a babónak.Viszont a kórházból hordozóval szeretnénk kihozni,és nem pólyával.Segítsetek a döntésemben,mert fölöslegesen nem akarom megvenni a pólyát.

35 hetes kismama

2008. szept. 19. 12:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is fogok pólyát venni. Szeritnem a bébihordozó nem egy újszülöttnek való, bárhogy is van kialakitva, bár addig amég hazaviszed teljesen mindegy végülis. Én a rokonok miatt veszem meg, mert ugye jönnek látogatni és nem szeretném ha csak úgy simán kézbe vegyék. Nekem emiatt praktikus, bár igaz 1-2 hónapig használod, de vannak pár ezer Ft-ért is, és annyit sztem megér. A baba gerincének is nagyon jó, meg könyebben biztosabban lehet tartani benne, amit lehet hogy te meg tudsz tenni, de ha jönnek a látogatók, akkor talán biztonságosabb.
2008. szept. 19. 16:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is van. Igaz nem abban viszem haza, 40 km-re vagyunka a kórháztól, inkább nem kockáztatok. Viszont otthon az első pár hétre szerintem célszerű. Igaz, nekünk otthon volt vagy 8 pólyahuzatunk, csak a betétet kellett megvenni, amit börzén elég olcsón megkaptunk. Így, ha feleslegesnek tűnik, még mindig nem bánom meg, mert nem kellett sokat költeni rá.
2008. szept. 19. 17:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Én megkaptam a családtól azt a pólyát, amiben én is le vagyok fotózva annó, szóval min. egy kép erejéig biztos fogom használni is :-).

Amúgy meg eleinte gondolom praktkus, hogy a tengernyi látogató ne nyomorgassa össze szegény babát.

2008. szept. 19. 17:36
 14/14 bendzso ***** válasza:
100%

a babyhordozót nem úszod meg, ha tetszik, ha nem, ha autóban akarod szállítani, kötelező.

de hogy autón kívül pólyázod vagy sem?

egyik fiamnak még a közelében sem volt a pólya. egyszerű oka van, én jobban szerettem érezni őket szőröstül bőröstül és nem még egy "paplannal" elválasztani magamtól őket.

látogató meg egyszerűen nem vehtte kézbe őket, max. szigorú kézmosás után. de nekem mázlim volt, az én két törpöm minden látogatót átaludt, így nem volt kérdés, h felvegyék e vagy sem.

egy kicsit hülye is vagyok: annyira helyes rugdalózók és ruhák vannak, kár lenne eldugni egy pólyába.

amúgy meg tényleg korlátozza őket a mozgásban és ha nem is forognak még meg jönnek mennek álmukban, azért csak mocorognak... vagy pl. a kisebbik fiam, szinte első pillanattól kezdve valahogy áthúzta magát az oldalára, akárhogyan is tettem le (én hasonfektetős párti vagyok, nem akarok e kérdésben lavinát elindítani :), de akár a hasáról, akár a hátáról, hipp hopp az oldalán aludt és így valóban aludt. egy pólyában ezt nem teheti meg. márpedig, ha pici helyen is volt, de azért mocorgott...

szóval, ahogy belelendülök a témába, egyre inkább úgy gondolom, h lehet, h neki sem kényelmes...?

2008. szept. 26. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!