Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdemes pólyát használni?

Érdemes pólyát használni?

Figyelt kérdés

Ugyebár modern világban élünk,viszont sok helyről kapom azt a megjegyzést,hogy kell a pólya,mert kényelmesebb a babónak.Viszont a kórházból hordozóval szeretnénk kihozni,és nem pólyával.Segítsetek a döntésemben,mert fölöslegesen nem akarom megvenni a pólyát.

35 hetes kismama

2008. szept. 19. 12:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a saját nevemben szeretnék nyilatkozni.Én nem vettem pólyát.Mi bébihordozóval vittük haza a picinket.Utána is mindíg abban volt mikor mentünk vhova.Ezek a hordozók már teljesen a baba igényeihez vannak tervezve.De ez csak a saját véleményem.
2008. szept. 19. 12:49
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én sem fogok pólyát venni,bár sokan azt mondják,hogy könnyebb úgy "kezelni" a baby-t,pl.:könnyebb szoptatni.Én varrtam magamnak szopipárnát,úgyhogy nem látom értelmét megvenni,mert úgysem használnám.30 hetes kismami
2008. szept. 19. 12:54
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem vettünk pólyát, a kórházból mindenképp hordozóval hozzuk haza, itthon nem akarom pólyázgatni. Először ezen nálunk is fenn akadtak a nagymamák, de aztán belenyugodtak. A hordozó úgyis kötelező, ha autóval utazunk.
2008. szept. 19. 12:54
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is feleslegesnek tartom.A kisfiam 62cm-rel született és 4.6kg-al akkor a nagyi vett neki,de bele sem fért :)

Jobb a babahordó.

2008. szept. 19. 12:56
 5/14 anonim ***** válasza:
A pólya pedig akkor nem is ajánlott,ha a családban előfordul a veleszületett csípőficam vagy cs.szűkület.
2008. szept. 19. 12:57
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én a második babámat várom és szerintem sem kell pólya.Nekem külön is mondta az ortopéd orvos, hogy nem jó, mivel a baba nem tud benn mozogni, csak le van feszítve a lába, csípője.Én is csípőficamos voltam és a 8 éves kislányom is születésekor.Mivel szíjjat kellett hordani nem is tudtam volna belerakni.Nekem az a véleményem felesleges.32 hetes kismami
2008. szept. 19. 13:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem két gyerekem van, egyiknél sem használtam pólyát. A kezdő anyukáknak kényelmesebb ,mert a babát jobban tudja benne "kezelni", nem nyeklik-nyaklik a kicsi jobbra-balra. De! Mivel szinte le van szorítva a teste (legalábbis szűkösen van benne), nem tud oylan jól mozogni, vagyis a mozgásfejlődését hátráltathatja. Szerintem inkább te tanuld meg óvatosan tenni-vinni-hordozni a babát, és ő hadd fejlődjön jobban. Én inkább rugdalódzó-párti vagyok, és elég hamar ki is raktam őket a földre (törülközőre és lepedőre). Egyébként mi is hordozóval hoztuk haza a babákat, teljesen jól működött. Ami még nagyon jó, a babahordozó kendő, imádják a gyerekek és már egészen kicsiket is fel tudsz kötni magadra (én otthon is sokszor így csináltam a házimunkát, meg ha elmentem otthonról, a dolgaimat is így intéztem). Szóval én teljesen pólyaellenes vagyok.

2008. szept. 19. 13:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Én sem fogok pólyát venni. manapság már nagyon jó minőségű, kényelmes bébihordozókat lehet venni.

21 hetes kismama

2008. szept. 19. 13:43
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak én vagyok,aki vett?Igaz én kókusz polyát vettem,ami kistakaróvá alakítható,szerintem praktikus.
2008. szept. 19. 14:29
 10/14 anonim ***** válasza:
70%

Én is vettem pólyát. Első babámat várom, szerintem az első időben biztonságosabb.

Üdv 29 hetes

2008. szept. 19. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!