Ducibb kismamik, mikortól volt terhespocakotok? Mennyit híztatok?
Mennyi volt a kiinduló súlyotok (magasságotok), és mennyi jött fel?
Én 160/88-90kg vagyok sajnos, linkelem, milyen alkat. Szeptember végére vagyok kiírva... mikorra lesz feszes pocim a háj helyett? :)
Ne haragudjatok, de lenne egy kérdésem aki 90+-al indult a terhességnél azzal hogy bánt az orvosa?
1-es vagyok, és engem minden alkalomkor a föld alá ordított, hogy mért zabálok annyi édességet, meg cukros üdítőt, nem fogta fel, hogy ki nem állhatom az általa felsorolt kajákat, főleg, hogy allergiás vagyok a csokira. Csak érdekel, hogy én fogtam ki az ilyen orvost, vagy mással is ilyenek?
velem eddig szerencsére nem történt ilyen, bár én mindenkit felvilágosítottam előre, hogy (kb) 1,5 év alatt jött fel a 20kg, és azért, mert a házidokim nem kezelte a PM alulműködésemet.
De engem is érdekel, hogy mit szóltak hozzá, mert most új orvosom lesz, bár én helyrerakom és hamar otthagyom, ha így viselkedne velem (mondjuk magánban remélem azért nem mernék megtenni...)
aki képet rakta, köszi, tényleg terhespocid van :)
rajtam se látszik azt mondják, 75 max 80nak tippelnek, olyan bögyös-faros típus vagyok :)
Velem eddig teljesen normálisak. Az ekg-s hölgy tett rá megjegyzést, hogy figyeljek oda a súlyomra, nem kellene terhelni a szívemet meg stb. A védőnő teljesen normális, kedves, az orvos amúgy sem nagyon kommunikál, abszolút nem szólt semmit a súlyomra.
8-as voltam.
11-es vagyok. Én nem maradtam annál a dokinál. Képes volt megalázni a vérvételkor a többi terhes előtt a folyosón. Ott ordított velem, hogy mért nem vagyok képes megérteni, hogy a kóla meg a csokoládé hogy hizlal és ne hazudjak, hogy nem eszek olyanokat. Másnap elbúcsúztunk egymástól. Persze közben elmondta milyen hazug számító vagyok, mert a háta mögött beszéltem a szülésznővel akit amúgy meg ő ajánlott...
Soha többé magánorvos, inkább sztk, ott legalább tudja mire számíthat ez ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!