Kismamik volt vagy van valaki igy? Többi lent.
Nekem is ez volt. A 24.hetre 8kilot hiztam:/ kiderult, hogy a tomenytelen gyumolcs eves a bunos. A szenhidrat nagyon megdobta a magzatvizem mennyiseget. Kordaban tartom es azota is csak 8 kilom van.:)
35hkm
A kg-k több dologból tevődnek össze, a baba, magzatvíz, szövetek közötti folyadék és többlet vér önmagában is indokol az orvosom szerint min. 8, max. 12 kg-t a terhesség végére, aki ennél kevesebbet hízik, az vagy annyit hány, vagy annyira odafigyel, túlkompenzál, hogy saját zsírból fogy közben.
Aki a normálisnál erősebben vizesedik, az akár 20 kg-t is felszedhet anélkül, hogy valódi testzsírfeleslege lenne, ez jól látszik, mert rohamosan leadja a kilóit a szülés után, már mire hazaér a kórházból, 10-12 kg-val könnyebb akár.
Szerintem aki észszerűen táplálkozik és mozog, annak nem kell a mérleget néznie, az nem fogja megmondani, hogy a súlyából mennyi a víz és mennyi a zsír, viszont ha például vizesedik, a kg-któl megijed, és elkezd nagyon "odafigyelni", akkor az akár gond is lehet.
Annak kell állandóan figyelnie a súlyát, aki a terhesség előtt sok édességet, gyorskaját evett, de nem hízott tőle, és zterhesésg alatt is így eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!