Kismamik, hogyan öltözködtetek?
Azoktól kérdezném, akik mondjuk nagyon puffadtak és/vagykorán elkezdett nőni a hasuk hogyan öltözködtek a terhesség elején?
10 hetes vagyok, én már nem jók rám a régi nadrágjaim, pedig 3-4kilót fogytam is...
A kismamanacit még korainak tartom.
Csak mindig úgy leszólják itt azokat, akiknek nem 6 hónaposan kezd nőni a hasuk és kíváncsi voltam arra, hogy mások hogyan öltözködtek.
Épp amit a második válaszadó írt, azért tartomkorainak a kismamanadrágot.
A ruha + cicanaci párosításra is gondoltam én is.
Érdekelne még mások tapasztalata, hogy mikor kezdtek terhesruhákat hordani.
Kettes vagyok, félreértesz, pont leszartam a kolléganőt a véleményével együtt. Onnantól hordtam terhesgatyát, hogy kényelmetlen lett a nemterhes. Első gyereknél elég soká, harmadiknál már 8 hetesen. Az egy dolog, hogy ami volt alapból nyúlós, gumis holmim, ami nem volt kényelmetlen, azt hordtam tovább.
Úgyis venned kell terhesnadrágot, felesleges ezen sakkozni, hogy meddig húzod ki nélküle. Vegyél most, és érezd jól magad benne szülésig!
Arra figyelj, hogy a hónaljig felhúzható bandázsos nadrágok a legkényelmesebbek, de nyáron megdöglesz bennük. :)
En, amikor mar szoritottak a nacik, szoknyakat vastag harisnyaval es egyberuhaimat szinten harisnyaval hordtam. Nem vettem uj kismamanacit.:)
34hkm
En is puffadtam az elejen, a szuk farmerek nem voltak kenyelmesek, de kismamanadrag meg nagy volt ram, akkora hasam nem volt, hogy tartsa.
Harisnyat, szoknyat, rihat hordtam, illetve leggingset hosszabb felsovel, hosszabb kotott pulcsival. A 12. het utan meg elmult a puffadas, kpar hetig megint jo volt a farmer is. Nekem meg a masodik gyerekkel is a 25. het utan volt kenyelmes a kismamanadrag es szoknya, nem hiztam sokat es lecsusztak addig amig nem volt akkora a hasam, hogy tartsa.
Pedig tobb fazont is probaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!