25 hetes kismamik ti is jobban fáradtok?
Én az ilyesmit alapból nem szeretem, mert hiába, hogy a férjem vendégei, nem akkora ez a lakás, hogy én elvonulhassak, ha elfáradtam. Így, hogy terhes vagyok, pláne nem vágyom estére vendégekre. Kétszobás a lakásunk, de a kisebbik szobában a nagyfiunk lakik, a nappali a miénk, kihúzható kanapéval. Ha itt vendégek vannak, én sem mondhatom azt, hogy további szép estét, én elmentem aludni.
Nem vagyok egy korán fekvő típus, de azért főleg most, hogy terhes vagyok, 11-nél tovább ritkán vagyok fent. A férjem viszont, ha van itt valaki, simán eldumálgatna hajnali kettőig is, és a barátai(nk) is olyanok, hogy bármeddig jól elvannak (nincsenek gyerekeik, hétvégén addig alszanak, amíg akarnak, a férjem meg szimplán csak kevés alvással is beéri). Pedig én most már egy hónapja nem is dolgozom, mégis elnyom az álom 11 körül.
Mondjuk a férjem nem csinál ilyet, hogy meghív valakit anélkül, hogy mi azt előtte nem beszéltük meg egymással. Meg amúgy is tudja, hogy hogy viszonyulok ehhez, úgyhogy mostanában inkább beül valahova a barátaival, vagy együtt beülünk a közös barátainkkal valahová, és mindenki addig marad, amíg kedve tartja.
Én múltkor az egyik barátnőmet küldtem el a fenébe, amikor bejelentette, hogy ő jön hozzánk szilveszterezni a párjával. Lehet, hogy egy kicsit nyersebb voltam, mint indokolt lett volna, de kicsit tényleg sikerült lecsesznem miatta. Egyébként mondtam volna neki, hogy idén ne számítsanak ránk, de ez, hogy nem is megkérdezi, hanem kijelenti, hogy ide jönnek és kész, hát na ettől elszállt az agyam. Nem mintha olyan hű de nagy buli szokott volna lenni, játszani szoktunk, meg kocsonyát és virslit falni, de akkor is fáradt vagyok én most az ilyesmihez, ezt meg, mint itt lakó, hadd döntsem már el én.
Szóval szerintem nem te voltál a hunyó a helyzetben, eleve úgy illett volna, hogy a párod veled beszéli meg először, hogy jöhetnek-e vendégek. Vagy ha nem, akkor nem hozzátok hívja őket, hanem elmegy velük valahová, te meg eldöntöd, hogy velük mész-e.
Igen. Terhesseg eleje ota 8-9kor fekszem (a ferjem is, mert hajnalban jobban fog az agya). Heti 2 nap dolgozom, kenyelmetlenul ulok, munkanapokon este 7re mar erzem a mehem is, elfaradok. En mondjuk 10 kilot hiztam, igy azt is cipelem es a vasamrol is kiderult, hogy keves.
De az en ferjem sosem szervezne igy programot es igy nem kerulnek ilyen helyzetbe. Sot, a barataink sem maradnanak ennyi idot terhes nonel.
26hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!