Kismamik, hogyan öltözködtetek?
Azoktól kérdezném, akik mondjuk nagyon puffadtak és/vagykorán elkezdett nőni a hasuk hogyan öltözködtek a terhesség elején?
10 hetes vagyok, én már nem jók rám a régi nadrágjaim, pedig 3-4kilót fogytam is...
A kismamanacit még korainak tartom.
Kismamanaci - mondjuk nem 10 hetesen, dehát ha puffadsz akkor miért ne?
Ill. vastag sztreccs harisnya + tunika vagy ruha ebben az időben. Mondjuk autóval járok munkába és ezért nem igazán vagyok 5 percnél többet a hidegben, azt tegyük hozzá.
Én is puffadtam, pedig fogytam.
10 hetesen vettem kismamanacit és felsőrészeket. Már kicsit szorítottak a nadrágjaim, szoknyáim.
Imádom a kismamaruhákat. Mindenkinek más méretű a pocija terhesség alatt. Nem kell foglalkozni más véleményével. Azt hordd, amit szeretnél.
Vastag, magasderekú cicanadrágokat hordok tunikával.
Minden más kényelmetlen.
Nyáron voltam terhes így sok maxi ruhát hordtam, illetve nyári egybe részes szoknyákat. Ha rosszabb idő volt akkor vastagabb cicanadrág és hosszított felső. A téli időszakban lettem volna terhes én is hordtam volna kismama nadrágot. Mivel elég vékony voltam, már 7 hetesen nem ért össze rajtam a nadrág, vagy ha össze is ért nagyon kényelmetlen volt.
Mással pedig ne foglalkozz, ha neked az a kényelmes akkor azt kell hordani. Ha most beszólogatnának, hogy neked márpedig hosszú estélyi ruhákban kell járnod .. akkor is abban járnál? mert mások azt mondták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!