Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, hogyan öltözködtetek?

Kismamik, hogyan öltözködtetek?

Figyelt kérdés

Azoktól kérdezném, akik mondjuk nagyon puffadtak és/vagykorán elkezdett nőni a hasuk hogyan öltözködtek a terhesség elején?

10 hetes vagyok, én már nem jók rám a régi nadrágjaim, pedig 3-4kilót fogytam is...

A kismamanacit még korainak tartom.

2016. jan. 31. 17:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kismamanaci - mondjuk nem 10 hetesen, dehát ha puffadsz akkor miért ne?

Ill. vastag sztreccs harisnya + tunika vagy ruha ebben az időben. Mondjuk autóval járok munkába és ezért nem igazán vagyok 5 percnél többet a hidegben, azt tegyük hozzá.

2016. jan. 31. 20:04
 12/17 anonim ***** válasza:

Én is puffadtam, pedig fogytam.

10 hetesen vettem kismamanacit és felsőrészeket. Már kicsit szorítottak a nadrágjaim, szoknyáim.

Imádom a kismamaruhákat. Mindenkinek más méretű a pocija terhesség alatt. Nem kell foglalkozni más véleményével. Azt hordd, amit szeretnél.

2016. jan. 31. 21:22
 13/17 anonim ***** válasza:

Vastag, magasderekú cicanadrágokat hordok tunikával.

Minden más kényelmetlen.

2016. jan. 31. 21:27
 14/17 anonim ***** válasza:

Nyáron voltam terhes így sok maxi ruhát hordtam, illetve nyári egybe részes szoknyákat. Ha rosszabb idő volt akkor vastagabb cicanadrág és hosszított felső. A téli időszakban lettem volna terhes én is hordtam volna kismama nadrágot. Mivel elég vékony voltam, már 7 hetesen nem ért össze rajtam a nadrág, vagy ha össze is ért nagyon kényelmetlen volt.

Mással pedig ne foglalkozz, ha neked az a kényelmes akkor azt kell hordani. Ha most beszólogatnának, hogy neked márpedig hosszú estélyi ruhákban kell járnod .. akkor is abban járnál? mert mások azt mondták...

2016. jan. 31. 22:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Treggings. Egy álom, még jóval a baba előtt vettem az Orsayben, de van a C&A-ban, New Yorkerben is. Marha kényelmes, veled együtt nő, nem olyan vastag mondjuk, de a sima leggingsnél vastagabb, és rendes nadrágnak néz ki, a várandósságom alatt is végig ezt hordom. M-es a méretem, de a hasi rész miatt L ill XL-eseket is vettem, szépen bemegy a pocak alá, és mégis rajtam marad, egy darab kismamanadrágot sem kellett vennem így.
2016. febr. 1. 09:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Ja, az lemaradt, hogy 37 hetes vagyok, és hatalmas a pocakom, de egyáltalán nem okoz gondot a gumis derekúakat alátenni. Olyat nézz, ami csípőfazonú, és azt akkor fogod tudni végig hordani.
2016. febr. 1. 09:40
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Egyelőre marad a leggings ruha, tunika stb variáció, de lehet, hogy a kismamanaci is hamarosan bekerül a napi ruhatáramba.
2016. febr. 1. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!