Éhes disznó makkal álmodik? Más is élt szexuális életet álmában terhesség alatt?
A szexuális életünk kb. a 22. hét után nullára redukálódott, ugyanis nekem 2 perc után mindig pisilnem kellett. Azóta viszont többször szexeltem álmomban (mindig a férjemmel ;), és az álom hatására valódi orgazmust élek át, ugyanis mindig megébredek rá.
Tegnap töltöttem a 37. hetet. Mivel a terhesség vége felé az orgazmusnak szülésindító hatás lehet, gondolom van esélye, hogy az ilyen álmok hatására előbb szülök?
Mint írtam, az előző terhességemnél mi is önmegtartóztattunk, mert előtte nekem is volt vetélésem, és gyorsan jött utána a következő terhesség. De ez 5 éve volt, és most szerencsére semmi orvosi problémánk nem volt. :)
Szőlőt mandarinnal? Én kolbászon meg szalonnán élek. És a tepertőt sem vetem meg. ;) Van egy néni a helyi piacon, nála vásárolunk. A házi disznótorost semmi nem múlhatja felül. :) Egyébként már én is nehezen mozgok, pedig a +10 kg-val is csak 59-nél tartok.
Hát, én jó kis fehér kenyérrel eszem. Úgy az igazi. ;)
Egyébként gyümölcsöt is sokat eszek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!