Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Éhes disznó makkal álmodik?...

Éhes disznó makkal álmodik? Más is élt szexuális életet álmában terhesség alatt?

Figyelt kérdés

A szexuális életünk kb. a 22. hét után nullára redukálódott, ugyanis nekem 2 perc után mindig pisilnem kellett. Azóta viszont többször szexeltem álmomban (mindig a férjemmel ;), és az álom hatására valódi orgazmust élek át, ugyanis mindig megébredek rá.

Tegnap töltöttem a 37. hetet. Mivel a terhesség vége felé az orgazmusnak szülésindító hatás lehet, gondolom van esélye, hogy az ilyen álmok hatására előbb szülök?

2016. febr. 15. 14:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2 vetélèsem volt,most vagyok 8+5 és mióta pozi lett a teszt nincs szex,mert félek. Szerdán megyek a dokihoz,akkor rákérdezek lehet-e.... már álmodtam 3x arról,hogy szexelünk,utoljára január 8.-n voltunk együtt,tudom nem sok idő telt el,de hát azért heti 1-2 alkalom jól esne az embernek.
2016. febr. 15. 22:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem is volt vetelesem, viszont kivizsgaltak, igy nem volt mitol felnunk mar.:) a 12 kg amugy nem keves, nehezen cipelem magam...dehat aki szőlöt eszik mandarinnal, ne csodálkozzon.:))
2016. febr. 16. 07:49
 13/15 A kérdező kommentje:

Mint írtam, az előző terhességemnél mi is önmegtartóztattunk, mert előtte nekem is volt vetélésem, és gyorsan jött utána a következő terhesség. De ez 5 éve volt, és most szerencsére semmi orvosi problémánk nem volt. :)

Szőlőt mandarinnal? Én kolbászon meg szalonnán élek. És a tepertőt sem vetem meg. ;) Van egy néni a helyi piacon, nála vásárolunk. A házi disznótorost semmi nem múlhatja felül. :) Egyébként már én is nehezen mozgok, pedig a +10 kg-val is csak 59-nél tartok.

2016. febr. 16. 13:14
 14/15 anonim ***** válasza:
13: ilyesmit sosem szerettem enni, de most terhesség alatt pláne nem bírom az ilyesmit, de nem hizlalnak jobban, mint a gyümölcsdömping, amit én csinálok:) főleg, ha nem jó kis fehér kenyérrel eszed, magában a hús nem para.
2016. febr. 16. 17:54
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát, én jó kis fehér kenyérrel eszem. Úgy az igazi. ;)

Egyébként gyümölcsöt is sokat eszek. :)

2016. febr. 16. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!