Mit lehet érezni, ha a méhen kívüli terhesség még csak 5-6-7 hetes?
Mikor jönnek a tünetek és mik ezek?Műtét van minden esetben?Ilyenkor eltávolítják az egyik petevezetéket?
Én 6. hetes leszek vasárnap, de csak a bal oldalon érzek lüktetést. Beképzelem?
Hétfőn megyek uh-ra, de annyira félek, mert sokat vártam erre a babára.
Szia.Nekem van egy ismerösöm aki méhen kívűli terhes volt.Neki iszonyatos fájdalmai voltak,vérzett is...
Szerintem te csak bebeszéled magadnak,emlékszem az elején én is ilyen kis szúrkálást,lüktetést éreztem,aztán lassan elmúlt:)
Minden jót,boldog babavárást:)
33hetes kismama
nekem is ugyan ez volt! bal oldalon ágyazódott be, pont ebben a hétben!! felhívtam az orvosom, aki közölte, ez sajnos méhen kívüli terhesség. ha nagyon szenvedek menjek ügyeletre, de ha nem akkor sok szeretettel vár kedden. rohantunk az ügyeletre, ahol megnyugtattak! persze ahhoz a "kedves"dokihoz nem mentem soha többé vissza!
ne aggódj, ha lehet feküdj minél többet és kíméld magad! szedj magneb6-ot is!! nem lesz semmi gond!!
sok sikert és boldog babavárást!
Üdv:29.hetes Kismama:)
Szia! Az, hogy csak 1 oldalon lüktet, nem jelent semmit. A méhen kívülit nem lehet megérezni, állítólag. A pozitív teszt első örömei után mindenkiben felmerül, hogy jajj, csak méhen belüli legyen, jól beágyazódjon, ne legyen semmi baja, stb. Szerintem túl sokat ne parázz ezen a témán, hidd el, az egész terhesség alatt lesz még bőven min izgulni! Ne forgácsold szét az energiádat már most ilyen dolgon, aminek statisztikailag igen kicsi a valószínűsége! Boldog babavárást! :-)
19 hetes kismama
Köszönöm a válaszokat!Kicsit megnyugodtam:)
Igaz teljesen majd csak hétfőn fogok!Az Uh-n...
ahogy nől a petesejt, a szeder vagy emprió úgy feszül a petevezeték, vagy ahol éppen van a "baba" ez lehet gyulladástól, cisztától is, mert gennyet okoz ami elzárja a vezeték útját és ezért akad fenn a petesejt és növekszik ott tovább, vagy kikerül a hasüregbe
hallottam olyanrol is hogy valakiben elhalt a magzat, de zat sem tudta hogy terhes, és nem kapott hullamérgezést az illető, mert a baba megkövesült, mumifikálódott, és később kezdett növekedni, oylan ovlt mnit egy kő, és daganatként észlelték
de mai mégfurcsább az az, hogy egy férfiban találták meg a saját ikertestbérének a szervecskéit, valahogy benne fejlődött ki a tesója nem mellette, az leállt a növekedésben, valahogy tartósítódott és mikor felnőtt a pasas akkro megin növekedésbe indult a tesója a hasában, úgy nézettk i mnit egy terhes férfi, azt hitték daganata van, de nem, egy gyerek ovlt benne, a hasüregében tartózkodott
találtak benne állkapcsot, végtagokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!