Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20. hetes első babás kismama...

20. hetes első babás kismama vagyok. A héten voltam nőgyógyinál és azt mondta, hogy egy héttel nagyobb a baba a kelleténél. Kicsit megijedtem, hogy nagy baj-e?

Figyelt kérdés

Azt mondta a dokim,hogy semmi gond ez előfordul,meg hogy oda kell figyelni most már hogy miket eszem.De hát kenyeret eddig is alig ettem,mostantól csak barna,ha eszem is.Tésztát minimálisat,cukrot csak reggeli kávéba.Csokit szeretem,de nem annyira mint terhesség előtt.Meg hogy sok gyümit meg zöldséget egyek...azokra is figyelek.

Csak apukám cukros és azt mondta a doki,hogy mivel sajnos ezek örökölhetők is,és egyébként is sok kismamánál előjön terhesség alatt a cukorbetegség,előzzük meg,hogy figyelek mindenre.Eddig is figyeltem,de azért most kicsit megijedtem...

Másnál is volt ilyen,hogy a bébije kicsit nagyobb volt az adottnál?Minden szűrésem tökéletes eddig,de első babás vagyok és minden új nekem.Kis biztatás jól jönne...

Előre is köszi.

2010. márc. 30. 16:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia,

ne aggódj, tényleg.. én ugyan a másik véglettet képviselem... a mensi szerint most 31 hetes lenne.. de az uh szerint csak 28hetes :) ez három hét eltérés.. elég ijesztően hangzik.. de több doki is látta.. és csak annyit mondtak h a köv mensim elött fogant meg közvetlenül... merthogy minden adata 28 hetesnek megfelelő .. szóval nincs baj.. és tuti h nálad sincs... élvezd a pocakosságot!!

28h km :)

2010. márc. 31. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!