15 hetesen apró nyilallások! Mi lehet?
Figyelt kérdés
15 hets vagyok, és most egy fél óra alatt 3szor is éreztem ilyen kis apró nyillallást/tűszúrás szerűt a méhemben.Nem a méhszájnál, feljebb. Nem tudom pontosan leírni, de ahhoz hasonló, mint amikor idegbecsipődést kapsz, és úgy beleszúr a derekadba.Magzatmozgást már érzem...lehet hogy a baba rúgott bele valami idegbe?Ez kb 1 órája volt azóta semmi.2016. febr. 12. 14:07
1/3 anonim válasza:
ugyanebben a terhességi korban volt nekem is, 2 napig kitartottam, aztán bementem az sztk-ba, hogy nézzenek meg. a méhszájam zárt volt, minden oké volt, csak a méhszalagok nyúltak. Kaptam rá Magnosolvot tanácsként, azóta is iszom, és tökjól használt!
(én nem éreztem még a magzatot akkor mozogni, de ugye akkoriban még nem tud semmibe sem belerúgni, hiszen az űlőmagassága 8,6 centiméter körüli.:))
35hkm
2/3 anonim válasza:
Nekem is volt olyan 15-18 hetesen kb.. nem volt semmi gond. Nem tudom mi okozta de problémamentes volt a terhességem, 37 hetes korig zárt méhszáj stb. Úgyhogy nem jelentett bajt.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.Jövő héten megyek orvoshoz azért megemlítem.
2016. febr. 12. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!