Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetesen nagyon eros fajdalo...

26 hetesen nagyon eros fajdalom seta kozben?

Figyelt kérdés
Voltam orvosnal igen, aki annyit mondott hogy zartnak latja a mehszajat de fekudjek be szerinte korhazba es ott kapnek infuziot, egyebkent passzol nem tudja mi a gond. Nem haskemenyedes, mert csak 4_5 perc normalis tempoju seta utan jelentkezik de nagyon erosen, nem is tudok tovabb menni olyankor. Ha leulok 5 p utan elmulik. valakinel hasonlo?
2016. febr. 11. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Hol fáj egész pontosan?
2016. febr. 11. 23:09
 2/4 A kérdező kommentje:
teljesen lent alhasban a mehemnel( nem gorcsosen mint pl a menstruáció hanem eles szuroszeruen )
2016. febr. 11. 23:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem olyan mikor kifulladsz, mert rohantál és szúr? Nekem olyan fájdalmam volt sétától,föleg ha ettem előtte
2016. febr. 12. 02:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen, a 27. héttől éreztem. Most 31 hetes vagyok, zárt a méhszáj. Doki szerint vele jár, ne nagyon induljak el otthonról. Pihenjek sokat. Illetve még saját gondolatom, hogy a plusz súly miatt van, előtte sem volzam sovány.
2016. febr. 12. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!