Anneee25 kérdése:
Alhasi fájdalom, keményedés 24 hetesen sétától, mozgástól normális?
Figyelt kérdés
2015. dec. 12. 18:49
1/3 anonim válasza:
Középidő táján emlékszem leginkább arra, hogy akár egész rövid sétától nagyon húzódtak a méhszalagok oldalt. Keményedés ettől nem volt. Szedj kicsit több Mg-t.
2/3 anonim válasza:
Volt ilyen nekem is de hányszor.. de pihenésre mindig elmúlt. Én próbáltam nem aggódni rajta de az első pár alkalommal ez nem jött össze. Szedtem több magnéziumot is ezután.
3/3 anonim válasza:
Én tegnap sokat sétáltam a megszokott tempómmal a tűző napon, aztán éreztem most először hogy kicsit "fáj" a hasam és elfáradtam pedig aztán nekem nem szokásom elfáradni. De most kénytelen voltam lassabban folytatni a sétát. :) Nem volt vészes. És én amúgy egész terhességem alatt nem szedek magnéziumot mert semmi bajom nincsen sose.
23+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!