Valaki itta a magnosolv vitamint? Napi 1 kell ugye? Íze milyen?
Illetve ki mikor itta, evés előtt közben után?
Reggel, délben?
A mangosolv nem vitamin, hanem magnézium (ásványi anyag).
Tünetektől panaszoktól függően 1 vagy 2 tasak.
Akkor amikor épp mást nem vettem be.
Nekem is hasmenésem volt tőle,napi 4et ittam. Aztàn vàltottam a magnerotra,abból elég 2 db és a hasmenés is megszűnt.
Az ìze nem rossz,de a hatàsa gyenge. Legalàbbis 1-2 db- nàl nekem.
"Nekem is hasmenésem volt tőle,napi 4et ittam. Aztàn vàltottam a magnerotra,abból elég 2 db"
Ez azért vicces állítás, főleg, mert 1) a magnerotban jóval kevesebb van (~33 mg magnézium-ion tablettánként, míg a magnosolvban a tízszerese!), 2) rosszabbul is szívódik fel.
Ezt alátámasztotta az is, hogy a magnerotot marokszámra szedtem, de hiába.
Egyébként a hasmenés a túladagolás tünete, a felesleg így távozik.
Kedves utolsó!
Értékelem a humorod. De téves informàciókat ne ìrj màr le tényként. Azért mert Te elhiszed amit a gyógyszergyàrtók mondanak az egy dolog.
De pl ennyit a magnézium oxidról (vagy akàr a karbonitról)
Ah... Hogy annyit ér mintha tiktakot szednék. Oké köszi meggyőztél.
Azt meg légyszi hagyd meg az orvosaimnak,hogy eldöntsék a vérképem alapjàn,hogy túladagolàs- e a hasmenés vagy sem. Ugyanis megsúgom,hogy a vastól is ugyanúgy volt hasmenésem. És mivel vénàsan is kapom mert olyan szar a vérképem,nyìlvàn ott sem a túladagolàs miatt volt,hanem pont azért,mert ezek a vackok nem szìvódnak fel csak "kitisztulnak" ilyenformàn.
De semmi baj azzal,hogy mìg én a kérdésre vàlaszoltam,te meg belém kötöttél... Eszedhez mérem.
7-es, elolvastad egyáltalán, amit linkeltél?
Szerinted ezzel, mit támasztottál alá?
A magnerot mg-orotát, nem citrát! A cikked arról szól, hogy a legjobb felszívódású a citrát. A magnosolv citráttá alakul. A magnerot rosszabb felszívódású.
4 tasak magnosolv? Az igen.. garantált a hasmenés. Egyértelmű túladagolás.
Ittam minden nap egy tasakkal általában délelőtt valamikor evéstől függetlenül. Vassal és kálciummal egyidőben nem ajánlott magnéziumot szedni/inni mert gátolják egymás felszívódását így ne egy bögre tej után igyad. Finomnak éppen nem az de azért iható. De hogy hatásos, az biztos. Magnerot,magne b6, béres mg + b6 nem ért nekem semmit csak ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!