Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert van hanyingerem amikor...

Miert van hanyingerem amikor estere beveszem az orvosom altal felirt vitamint?

Figyelt kérdés
Mar ma kiirtam egy kerdest mivel a 10 hetben jarok, es most azt kerdeznem, mitol lehetek ennyire faradekony minden este, es hanyingerem van, miutan a 2 fele vitamint bevettem?
2016. febr. 9. 19:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig hányingerem volt tőle. Az anatómiáját nem tudom, de sokaknak van.
2016. febr. 9. 20:00
 2/10 anonim ***** válasza:
én az összes vitamintól hánytam, semmit nem tudtam szedni. próbáld ki a hipp natal-t az állítólag segít, de én még nem próbáltam.
2016. febr. 9. 20:01
 3/10 anonim ***** válasza:

gondolom, valami súlyosabb vitamin- vagy nyomelemhiányod van, ha a dokid receptre adott neked készítményt rá és ezért vagy rosszul egyébként.

ha majd feltöltődtél, változni fog. tök jó, hogy ilyen hamar kiderült a baj!! nekem csak a 28. héten derült ki, hogy a vasam szörnyen alacsony, így csak akkor tudott a dokim felírni rá tablettát.

35hkm

2016. febr. 9. 20:03
 4/10 A kérdező kommentje:

Nagyon koszonom a gyors valaszokat.

Az orvos nem receptre irta fel a vitaminokat hanem csak egy lapra a nevet hogy ezeket kell megvennunk. az egyik d 3 vitamin a masiki Gravid multivitamin, ami sokfele vitamint tartalmaz.

2016. febr. 9. 20:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Én Femibion 800-at szedek... Doki nem mondot hozzá semmi plusz infot, de a leírásban benne volt, hogy étkezés közben kell bevenni. Szerimtem a legtöbb vitaminnal így van. Evésnél veszed be? Mert szerintem lehet ez a dolog nyitja... :)
2016. febr. 9. 20:11
 6/10 A kérdező kommentje:
Minden este vacsora utan veszem be. De akkor is ugy, hogy vacsi elott egy poharba engedek kb 3 kanalnyi vizet, abban oldodik fel amig en vacsorazom. Mar most is vizben olvadozik, es mar elore felek ismet attol hogy megigyam. A szemes gyogyszer nem megy le, mivel sohasem kellett meg gyogyszert szednem. Talan ezert is undorodok tole es hanyingerem van.
2016. febr. 9. 20:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok... Feloldva tényleg borzasztó lehet. Simán lehet, hogy attól vagy inkább rosszul és nem is maga a gyógyszer. Szerintem én meg úgy nem tudnám beszedni... ;)
2016. febr. 9. 20:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Én is szedem a gravidát és nekem is néha hányingerem van (tőle?). Én azt a módszert fejlesztettem ki,hogy vacsora után várok min. fél órát van, hogy többet, és csak utána veszem be. Eddig nekem ez bevált.

Nekem progeszteront is szednem kell, aztmeg rá még kb.1,5 órára veszem be, közbetlen lefekvés előtt.

11hkm

2016. febr. 9. 21:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is Gravidát szedtem, nekem is nagyon erős hányingerem volt tőle, sőt egyszer hánytam is. De ahogy olvastam, elég sok embernél okozott hányingert és vagy hányást is ez a fajta vitamin.

Nekem a dokim azt mondta, felesleges szednem, elég a folsav, 12. hét óta már azt sem szedem.

2016. febr. 10. 10:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Én lecseréltem a Gravidát, mert lefekvés előtt bevettem, és 5 perc múlva már hánytam. A 7-8. hétig semmi bajom nem volt tőle, utána viszont folyamatos hányás, hányinger. Miután lecseréltem egy másikra, semmi bajom.
2016. febr. 10. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!