Nem elérzékenyülős kismamik, elolvasnátok?
Nem vagyok egy erősen érzelemnyilvánítós, vagy elérzékenyülős típus. Sokszor nagyon visszafogottak a reakcióim. Nagyon szeretnénk régóta kisbabát, és most úgy tűnik, össze is jött: holnap megyek ultrahangra.
És éppen ettől félek! Sokan írtátok, hogy ahogy megláttátok a kis szívét dobogni, elsírtátok magatokat. Na én ezt biztos nem fogom, max mosolygok és ennyi. De nem fog hülyének nézni az orvos, hogy annyi kezelés, meg laparo után csak ilyen távolságtartóan mosolygok egyet és kész?
Ez tényleg nem azt jelenti, hogy ne lennék nagyon boldog és büszke, sőt. Egyszerűen valamiért egy csomó helyzetben nem tudok sajnos megfelelően reagálni.
Én sem sírtam.Fel sem fogtam.Nekem sem volt pedig eljutni a babáig.Még a közlés előtt két perccel úgy volt, hogy irány a műtő, mert ez a baba is (előtte 2) elhalt.Amikor megtalálta a adoki a szívangot, jobban örült, mint én.Elmondta 2-szer is, hogy ő annyira örül.Én meg csak bámultam.Az orvos majd kiugrott a bőréből, anyuka meg fapofával távozott.Utána annyira szégyelltem magam...
Bocsi, hogy a saját történetemet írtam le!
Szia!
Nem fog ezért senki elítélni! Én sem vagyok az a bőgőmasina, az első ( 5 hetes ) UH után én sem sírtam, pedig nagyon boldog voltam! (Mondjuk a pozítív tesz után sírtam-nevettem egyszerre.)
Nekem a 12 hetes UH volt megható, mert akkor már látszott mindene és láttam, ahogy hasra fordul, kalimpál... nem tudtam, hogy ennyire jól látható lesz mindene, ennyi idősen. Akaratlanul is kicsordult a könnyem. nem vagyunk egyformák, de azért ne legyél biztos abban, hogy nem fogsz majd akkor, ott elérzékenyülni. Dolgoznak majd a hormonok is,ilyenkor mindenki érzékenyebb egy kicsit. Sok boldogságot!
Én sem sirtam a dokinál sosem. De itthon ha rágondoltam simán elbőgtem magam bármikor. Nem leszel az egyedüli aki nem sirja el magát. Örülni másképp is lehet. Mondom, rajtam általában otthon jött ki. Vagy pl. hányszor elképzeltem, hogy a doki azt fogja mondani, hogy kisfiú lesz (nagyon azt szerettünk volna 2 lány után) és én biztos elsirom magam örömömben, ilyenkor csak a gondolatától is bőgtem, a dokinál meg nem volt semmi, olyan természetesen vettem, mintha tudtam volna, hogy úgy is az lesz. Utána mikor tudatosult bennem hazafele, viszont majd kiugrottam örömömben.
Hidd el fognak még a hormonok veled játszani! Olyankor fogsz sirni mikor nem is gondolnád.
Amúgy gratula és sok sikert!
26 km
szia! na mi volt?
Amúgy tényleg nem mindenki sírja el magát, én pl feküdtem ott fapofával amíg a doki magyarázta, h élő embrió stb, ott fel se fogtam, aztán persze örültem neki, de soha nem voltam sírós fajta, így akkor se sírtam...
34+2 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!