Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem elérzékenyülős kismamik,...

Nem elérzékenyülős kismamik, elolvasnátok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy erősen érzelemnyilvánítós, vagy elérzékenyülős típus. Sokszor nagyon visszafogottak a reakcióim. Nagyon szeretnénk régóta kisbabát, és most úgy tűnik, össze is jött: holnap megyek ultrahangra.

És éppen ettől félek! Sokan írtátok, hogy ahogy megláttátok a kis szívét dobogni, elsírtátok magatokat. Na én ezt biztos nem fogom, max mosolygok és ennyi. De nem fog hülyének nézni az orvos, hogy annyi kezelés, meg laparo után csak ilyen távolságtartóan mosolygok egyet és kész?

Ez tényleg nem azt jelenti, hogy ne lennék nagyon boldog és büszke, sőt. Egyszerűen valamiért egy csomó helyzetben nem tudok sajnos megfelelően reagálni.

2010. márc. 30. 09:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy fog.Emiatt?Ugyanmár.Én sem sirtam mindenen.

Azon inkább kiakadhatott mikor velem közölte hogy terhes vagyok én meg elkezdtem bömbölni hogy úúúristen most mi lesz ez tuti baba?Nézze meg jobban nem lehet az.... :D Jó mondjuk 3.gyerkőc 2 hétig sirtam és mély depi.De miután megszületett és a mai napig ha ránézek elkap a lelkiismeret furdalás hogy egyáltalán megfordult a fejemben az hogy elvetessük vagy akármi.Imádom mindet.

Az hogy nem vagy érzelgős....téged zavar?Párodat???Ha nem akkor tojd már le ki mit gondol.Ennyi.

2010. márc. 30. 09:34
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg!Mindenkinek más a természete és ezáltal a reakciója is bizonyos helyzetekben. Mi is 6 évet vártunk a babára, de a dokinál én sem sírtam. Sírtam egyszer mikor otthon pozitívat teszteltem és sírtam miután első vizsgálat után hazaértünk. Ott nekem sem ment volna!

És egyébként szívből gratulálok!

2010. márc. 30. 09:35
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már!

Nincs az előírva, hogy sírni kell:)

A doki is tudja, hogy nem vagyunk egyformák.

Én sem voltam sosem sírós, de a terhességi hormonok néha megtréfálnak:)

2010. márc. 30. 09:35
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én nem sírtam el magam hanem mosolyogtam ezerrel! Ez is egy formája az érzelem kimutatásának. Sőt mikor hallgatuk a pici szivét fel is nevettem hangosan ami persze bezavarta a gépet. Nem éreztem hogy furcsálták volna a reakciómat.
2010. márc. 30. 09:36
 5/18 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha engem is megtréfálnának a terhességi hormonok. Itthon gond nélkül pityergek néha örömömben, de a dokinál tuti ilyen fapofával fogok ülni :(
2010. márc. 30. 09:37
 6/18 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat! És a gratulációt is :) Remélem minden oké lesz holnap.

Első: nagynéném is így járt! Már két nagy lánya volt, és ő sem akarta elhinni, hogy lesz még egy. Aztán megszületett Zsuzsi és Kati mellé Sári, mint a népdalban!

2010. márc. 30. 09:39
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, én sem sírtam mikor meghallottam dobogni a kis szívét. Nem mindenki reagál egy formán erre, nem törvény szerű, hogy mindenki sírjon. Amúgy terhességem alatt bepótoltam a sírást, nagyon érzékeny lettem és mindenen tudtam sírni.

2 hetes kislány anyukája

2010. márc. 30. 09:41
 8/18 anonim ***** válasza:
65%
Én sem vagyok elérzékenyülős, világéletemben fiús csaj voltam...sőt azon is goldolkodtam akkoriban, hogy nem tudjuk felnevelni...amikor meghallottam a dobogást úgy elsírtam magam, hogy kikapcsolták. Pedig én is úgy gondoltam, hogy nem is fog érdekelni ilyen kis badarság:D Azóta elkapott a kismama-láz tiszta nyafka lettem:D
2010. márc. 30. 09:54
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát én egyik gyermekemnél sem sírtam. Amúgy meg a doki nem hiszem, hogy sokat foglalkozik az ember érzelemvilágával, hiszen van neki egyéb más gondja is szerintem.
2010. márc. 30. 10:07
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Én érzelgős vagyok, de amikor most kiderült, hogy terhes vagyok, akkor a vizsgálat végén megkérdezte az orvos, hogy "de azért ugye örül neki?" Gondolhatod milyen fejet vághattam végig?! :DDD
2010. márc. 30. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!