Lehet attól hányingerem, hogy a gyomromnál rugdos a babám?
Figyelt kérdés
Ma nagyon rosszul vagyok, fáj a derekam, és hányingerem van, pedig nekem nem volt a terhességem alatt. Fáj a hasam is, a babám feje lent van, meg a kezei is, és egész elképesztő dolgokat művel. Okozhotja a szokotnál erősebb mozgása a panaszaimat? 30 hetes vagyok.2008. szept. 18. 19:14
1/7 anonim válasza:
gondolom lehet. Pont most van ilyen bajom..mindenfele nyüzsög , inkább jobb oldalt és fent, így a gyomromnak annyi, aztán ettem, de nem lett jobb.
Most kipróbáltam, hogy hanyattfekszem, felhúzom a lábam , így jobb. Biztos nálad is ez lehet , próbáld ki a hanyattfekvést.
28. hétben vagyok. Mondjuk fogalmam nincs melyik testrésze hol leht,mert utoljára két hete még faros volt,de lehet elfordul, nem tudom, de a gyomromat már jól ismeri az tuti.
:)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egész éjjel aktívkodott, nem lehetett aludni tőle. Sebaj, szokni kell az éjszakázást. Minden jót Nektek!
2008. szept. 19. 07:05
4/7 anonim válasza:
Szia! Nekem 33 hetes, farfekvéses, szép nagy babám van, aki imád nyújtózkodni (amit meg is értek, nekem sem lenne már jó ilyen szűk helyen csücsülve ücsörögni:)). A gondom csak az, hogy ilyenkor buksija gyomromban, gyomrom torkomban...
6/7 anonim válasza:
Lehet bizony, az pedig pont olyan, mintha valaki gyomorszájon rúgna. Főleg ha előtte ettél.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, az utolsó válaszolónak is, de azóta már 3 hónapos a drága:)
2009. márc. 8. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!