Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2.4 lett az afp. Szerintetek...

2.4 lett az afp. Szerintetek is nagyon magas? Meglehet ismételni az afp-t?

Figyelt kérdés
20 hetes terhes vagyok.vagy egyből genetikai vizsgálatra küldenek.Ez a vizsgálat miből áll?
2010. márc. 29. 19:18
 1/10 anonim ***** válasza:
az afp-vel már csak ilyesztgetik a kismamákat.sok helyen már nem is csinálják.de ha rákérdezel az orvosodtól azt fogja mondani ne izgulj.
2010. márc. 29. 19:49
 2/10 anonim ***** válasza:
A normál értéktartomány 0,7-2,5-ig, vagyis a tiéd a normál tartományban van, a felső értékhez közelít, de ennyi. Szerintem ne aggódj.
2010. márc. 29. 20:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha aggódsz, akkor menj el inkább az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központba dr. Hajdú Krisztinához. Jó alaposan meg fogja nézni a porontyot és esetleg tud ajánlani további vizsgálatokat, ha szükséges.
2010. márc. 29. 20:50
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne foglalkozz az Afp-vel.Én Németországban élek itt el sem végzik ezt a tesztet már régóta mert nem megbízható.Érthetelen, hogy miért végzik el még nálunk.Csak a kismamákat paráztatják ahogy olvasom a fórumokon.Ne aggódj mert a babonak se jó az.Hidd el minden rendbe lesz.

2010. márc. 29. 21:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha most vagy 20 hetes akkor mikor vették le a mintát?Nem lehet hogy idősebb terhes voltál 16 hétnél?Mert akkor azért magasabb egy kicsit.Ne izgulj nekem nagyon alacsony volt.
2010. márc. 29. 22:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem is ez ütötte meg a szememet, hogy már 20 hetes vagy, mert 16 hetesen veszik le az afp-t. Nekem integrált teszt keretében 1 héttel előbb vették le (15 hetesen) így 1,9 lett, én már ettől is beparáztam, 2 dokit kérdeztem meg, mindegyik azt mondta ez teljesen rendben van, nem kell megismételni. Teljesen egészséges, több mint 4 kilós babám született. Olvastam egy Czeizel cikket, azt írta, hogy ha tényleg nagy baj van (nyitott gerinc , stb) akkor 10 fölé meg az afp.
2010. márc. 29. 22:35
 7/10 A kérdező kommentje:

épp hogy betöltöttem a 16 hetet amikor levették.szerintem korán.az orvosom szerint is korán küldött el (így utólag)most megint mennem kell vérvételre.az afp papirom meg elkeveredett ezért kaptam meg ilyen későn.

nagyon félek hogy valami baj lesz mert azt olvastam valahol hogy 20 hét után nem veszik már el a babát ha beteg akkor sem.

2010. márc. 30. 07:51
 8/10 anonim ***** válasza:

ne aggódj! az afp nem megbízható! ezután kéne következnie egy uh.-nak, az sokkal jobban látja, hogy minden rendben lesz.

Arra koncentrálj, hogy egészséges kisbabát hordasz a szíved alatt!

2010. márc. 30. 10:03
 9/10 anonim ***** válasza:
figyi szerintem se félj,a barátnőmnek se lett jó az afp-je és egészséges a babája,a másik b.nőm pedig már 28 hetes terhes és nála sincs semmi baj,neki is rossz lett.
2010. márc. 30. 13:26
 10/10 anonim ***** válasza:

24. hétig lehet megszakitani a terhességet ha beteg a baba. De ne aggódj igazuk van az előttem iróknak, hogy csak paráztatják a kismamikot vele. Én ez miatt voltam amnión, hál Isten rendben van, és nagyon sokat olvastam erről és mindenkinek nega lett az eredmény. Ritkán van hogy baj van.

Menj el egy nagyon jó uh-ra, hogy megnyugodhass!! Minden jót!

2010. márc. 30. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!