1 félévem lenne még az egyetemből, március 17-re vagyok kiírva?
Szerintem próbáld meg, a tárgyakat mindenképpen tudd le, hogy maximum csak a szigorlatok meg az államvizsga maradjon el.
Nekem szerencsém volt, a lányomnál dec. 19-ig tartott a szorgalmi időszak, aznap még egyetemen voltam, 21-én este pedig már a kórházban.. :) Január közepén meg már vizsgáztam, de hálég csak 2 vizsgám volt. Az azt követő tavaszi félévet egyéni tanrenddel csináltam, meg azért be-bejártam, főleg, hogy gyakorlatom is volt, plusz itthon is dolgoztam mellette. Különösebben nem terhelt meg, sőőőt, utána nyáron meghülyültem, hogy semmit nem csinálok :D. Ősszel megint gyakorlatom volt, az húzós volt, most szakdolgozok és idén júniusban pedig végre államvizsgázok, július elején pedig érkezik a második lányunk. És ez így jó, legalábbis nekem, de ehhez kell egy személyiség is.
Szóval ha bírod, van segítséged, szerintem teljesíthető.
Igaz, hogy én nem az utolsó félévben szültem, hanem a másodikban, de leírom.
Nekem úgy volt, hogy csak kevés tantárgyat tudtam felvenni, mert gyakorlatról kivágtak volna, ha pár alkalommal nem megyek be, a gyakorlatok meg előfeltételei voltak az előadásoknak. Tehát maradt egy kevés tantárgy, ami nem katalógusos votl.Nem jártam be, csak vizsgáztam belőle. Amíg tanultam mindig volt velem valaki, aki vigyázott a babára, illetve amikor vizsgáztam. Ha viszont most vársz egy évet, akkor egy évvel több időd van tanulni.
Köszi nektek is! :)
Nekem a fő gondom az, hogy napi szinten 3-6 óra gyakorlatom van, amiket vagy most vagy jövőre muszáj megcsinálnom. Viszont van olyan gyakorlat, ami 4-5 órás. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!