1 félévem lenne még az egyetemből, március 17-re vagyok kiírva?
Vajon jövőre egy 1 éves gyerek mellett többet tudnék tanulni?
Vagy van még elég támogatott félévem, próbáljam most megcsinálni, amit tudok, a többit meg hagyjam jövőre?
neked kell tudnod, van-e segítséged, hogy tudnád megoldani, stb. 2-4 hetes baba mellett tuti nem mész szigorlatozni, én a wc-re is nehezen bírtam kimászni :(
de nyilván ha most sikerül pár dolog akkor jóval könnyebb lesz jövőre. veszteni valód nincs, nem? :)
Van segítség, 4-ből 3 nagyszülő nyugdíjas, sógornőm és tesóm is GYED-ed van.
Csak nem másnak szeretném szülni a babát, hanem a férjemnek s nekem. :(
Viszont félek attól is, hogy 1 év alatt nagyon kiesek a tanulásból.
Eddig nem féltem, úgy voltam vele, hogy lesz, ami lesz, de most kicsit kétségbeestem.
Fél évet nem tudsz halasztani?
Ha be is kell járnod, pl. kötelező gyakotlat, akkor szerintem erről a félévről lemondhatsz.
Esetleg kérd el a tápanyagokat, és tanulj majd előre, pl. vizsgatételek kidolgozásával.
Nem tudok sajnos fél évet halasztani, csak egyet.
Arra jutottunk a párommal, hogy a kisebb, 1,5-2,5 órás gyakorlatokra ha a szoptatás miatt be tudok majd járni, akkor azokra bejárok és a vizsgákat is megpróbálom megcsinálni ezekből, a többit pedig hagyom jövőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!